miercuri, 12 octombrie 2022

În chinuri. De ce viaţa doctorilor e “f. f. grea”?


Bun. Cît ospătarii cu hemoglobina mică din fundătura numită Casa Poporului servesc tot, străinilor, iar bezna minţii din creierii societăţii deschise este combătută cu bezna luminii artificiale din televizor, Secta Globalistă merge înainte, pe brînci, acoperită de presa care serveşte publicul cu spectacole de indignare suveranistă, gîndaci şi alarme false.

A început Debarasarea, pentru cine n-a băgat de seamă. Bucureşti, Timişoara, Ploieşti etc. – ţintă 2070, e tot timpul să razi tot ca să Build Back Better; “Dacă te droghezi, votezi!”, de la 16 ani – dezideratul de la Cluj (mîine-n toată ţara) pentru un progress sustenabil – politică pentru scalarii tineri; ştiri verzi, reciclate din transpiraţia şi urina spovedaniilor din presă, analişti suferind de adevăratul sindrom al morţii subite a adevărului şi înseriatul îndemn de a vota cît mai mulţi. De frică!

Cît de viu poţi fi, dacă eşti mort

Aţi văzut ce bine a mers banala psihologie inversă cu care au fost înţepaţi italienii de Ursula cea înfăşurată în steagul UE, mamă a şapte copii care pozează în pro-choice!

Pentru că, despre asta e Resetarea: nu vreţi să ne mai votaţi? Ei bine, noi v-am făcut, noi vă omorîm! Vă trimitem înapoi în secolul… să zicem sec. XVIII, fiindcă tot s-a dat de gol un official rus, să vă chinuiţi. Şobolani, ciumă, mizerie, inaniţie, Jack the Ripper, dar cu o notă modernă, distrugerea mediului şi recrearea unor noi condiţii de trai, artificiale, asemănătoare celor de pe o navă spaţială. Unde toată lumea primeşte sarcini, oxigenul e cu porţia iar starea de imponderabilitate e ca certificatul verde, nu-ţi permite să-ţi controlezi mişcarea.

Toate au fost semnate şi parafate de statele membre UE, OMS, NATO etc., de-a lungul timpului, fără să-şi informeze popoarele. Statutul de colonie, de care se tot vorbeşte, e, cel mai probabil, în acte. D-aia guvernul cheltuieşte de parcă ar fi jefuit Banca Naţională, fiindcă nu mai contează.

Tot d-aia, aleşii călătoresc inutil, îşi fac ultimele poze cu sfîrşitul democraţiei şi iau decizii cruciale, adică se pun cruci la căpătîiul a tot ce ar fi fost important şi pentru noi: Constituţie, industrie, ştiinţă, normalitate… Normalitatea fiind, acum, o chestiune pro sau anti-creştină, ştiinţa – un altar de rugăciuni, ofrande şi vaccinuri spirituale, industria românească – o ofensă adusă gustului şi mirosului rezultat din aerele vegane de sub coada elitelor sfinte emanate de pandemie iar Constituţia, dacă n-au reuşit s-o mutileze, măcar au abolit-o prin legile justiţiei.

În final, toţi vom fi Ucraina dar, ca întotdeauna, românii vor fi “eutanasiaţi” – într-un fel sau altul, în număr cît mai mare, fără judecată.

Deocamdată, cursa înarmării şi diagnosticării continuă, conform planului, în timp ce natalitatea, cum e şi normal, scade. Oare, cine o să se mai uite la televizor?

De aceea a fost ţinută la păstrat trei ani, şi scoasă, în această fereastră de opurtunitate dintre două prăpăstenii, povestea născutului prematur, declarat avorton şi lăsat să moară. Presa nu putea să facă pe moralista în perioada cînd gravidele erau lăsate să crape la uşa spitalului ca să nu disturbe simularea de pandemie, convenită de prin 2005, cu OMS-ul!

În cazul de faţă, nu ştim sigur dacă doctorul a respectat sau nu protocolul sau dacă nu cumva, protocolul însuşi e greşit şi probabil setat, mai degrabă, să economisească bani decît să salveze nou-născuţi.

Ce e clar e că s-a pornit o campanie – plătită de Big Farma, evident - încă de cînd s-a anunţat că un “născut” la cinci luni respiră bine-merci în incubator şi e sănătos-tun. O fi, dar am reserve în legătură cu sănătatea (sau cu numărul de săptămîni). Ultimul pe care l-am văzut într-un documentar, “salvat” la cinci luni de sarcină, era o formă de viaţă care suferise zeci de operaţii, zăcea moale într-un cărucior şi scîncea încontinuu de durere.

Altfel, adevărul este că, în zilele noastre, se poate să ţii pe cineva în viaţă şi dacă e mort. Pe Yitzhak Rabin atît l-au ţinut, că ne-au lăsat pe toţi cu impresia că va mai fi trăind şi-n zilele noastre iar Michael Schumacher, înţeleg că e “alive”, după accidentul mortal, nu ştim dacă şi “kicking” dar… totu-i relativ.

Deci, de ce a spus cineva – cu trimitere la cazul de faţă, că viaţa doctorului, în general, e “foarte, foarte grea”? O spun aici, fiindcă, la televizor nu e voie dar nu mă refer la cazul de faţă.

În general, vorbind, atunci cînd se naşte un făt neviabil, doctorul nu vine să te-ntrebe pe tine – mamă/tată, dacă vrei ca biata creatură să fie ţinută în viaţă, sub orice formă - în chinuri, în comă, paraplegic - la aparate, cu ochii în tavan şi perfuzii în cap pentru ca, în final, să-ţi moară peste şase zile, cîteva săptămîni, luni sau chiar ani de orori, sau dacă vrei să i se curme suferinţa acum. Ia el decizia pentru tine!

Big Farma, însă, ar vrea asta, pentru că e foarte profitabil şi se fac diverse experimente medicale pe bieţii chinuiţi. Şi religiile vor asta, ca să te chinui, tu, ca părinte şi să îngroşi rîndurile netrebnicilor! Există o adevărată industrie a chinului: presa relatează şi dansează, psihologii şi preoţii dau consultaţii pe canapea, Xanaxul se vinde-n draci…

Da, viaţa poate fi foarte, foarte grea, o sursă inepuizabilă de îmbogăţit profitorii cu sînge rece!

Ca să nu treacă nici o catastrofă neconştientizată pînă la moleculă, la americani, de pildă - în mod iresponsabil - se amenajează camera copilului încă de cînd “viitoarea mămică” primeşte vestea că e însărcinată. La noi, Slavă, Domnului!, există bunul obicei de a nu cumpara nimic pînă nu eşti sigur că ai pentru cine!

După aia, americanca îi face o mulţime de “poze”-n burtă (o fi sănătos să-l tragi atît de mult în ultrasunete?) şi o petrecere “shower…ceva”, la care vine o mulţime de lume. Iar, dacă se întîmplă să moară primul, al doilea, al treilea copil, vine un doctor care descoperă că sindromul morţii subite la copii e boală genetică. Pînă cînd încep să moară şi cei adoptaţi iar bărbac-su descoperă, prin observaţie directă, că nevastă-sa e criminală. Suferă de sindromul Munchausen, adică, în cazul de faţă (după cum a povestit chiar ea) îi plăcea cînd se strîngea lumea la naştere, la moarte, la naştere, la moarte… dar se simţea singură între două astfel de evenimente.

Probabil, d-asta, americanii îşi reconstruiesc, la infinit, după fiecare uragan, aceleaşi case din beţe de chibrituri, fiindcă se simt singuri cînd nu se chinuie şi se dau în spectacol la televizor.



Coronvirus. RO - https://freefrompress.blogspot.com/p/nimenin-ajunge-in-prime-time-fara-sa.html

“Sunt două feluri de “Domnii ale terorii”, de luat în considerare, din memorie; una e crima din nebunie, cealaltă e crima cu sînge rege; prima a ţinut doar cîteva luni, cealaltă o mie de ani; una a omorît o mie de personae, cealaltă o sută de milioane;” Un yankeu la Curtea Regelui Arthur/ Mark Twain https://www.goodreads.com/work/quotes/2621763-a-connecticut-yankee-in-king-arthur-s-court

https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-25832695-medic-spitalul-polizu-acuzat-lasat-copii-nascuti-prematur-moara-avocat-bebelus-scapat-viata-dupa-fost-pus-intr-punga-legata-gura-aruncat-gunoi.htm 

““THERE were two “Reigns of Terror,” if we would but remember it and consider it; the one wrought murder in hot passion, the other in heartless cold blood; the one lasted mere months, the other had lasted a thousand years; the one inflicted death upon ten thousand persons, the other upon a hundred millions; but our shudders are all for the “horrors” of the minor Terror, the momentary Terror, so to speak; whereas, what is the horror of swift death by the axe, compared with lifelong death from hunger, cold, insult, cruelty, and heart-break? What is swift death by lightning compared with death by slow fire at the stake?”  https://www.goodreads.com/work/quotes/2621763-a-connecticut-yankee-in-king-arthur-s-court

https://apps.who.int/iris/handle/10665/68998

“The Great Plague of 1738 was an outbreak of the bubonic plague between 1738 and 1740 that affected areas of the Habsburg Empire, now in the modern nations of Romania, Hungary, Ukraine, Serbia, Croatia, Slovakia, Czechia and Austria.”  https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Plague_of_1738

„Să ducem Ucraina în secolul 18 și apoi o refacem” https://ziare.com/pod/parlamentar-rus-razbunare-explozie-podul-crimeii-ucraina-in-secolul-18-1765433?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

Ce ziceți, dacă Președintele și camarilla aferentă le-ar fi zis autointitulaților creștini din țara asta folcloroasă, împuțită de muzici de suflet și icoane făcătoare de minuni:

- Cine crede în Christos, îi dăm Covid!

Credeți că s-ar mai fi vîndut vopsea de ouă?  https://freefrompress.blogspot.com/2020/04/sarbatoarea-invierii-bunatatii-si.html

Din articolul BEIJING FLU THE LATEST IN LINE OF KILLERS, Chicago Tribune: Prin 1992, un reprezentant al OMS a descoperit în Beijing o tulpină de virus gripal nemaiîntîlnită pînă atunci. A fost numită… https://freefrompress.blogspot.com/2020/05/masca-rada.html

Plus, o doctoriță, mare apărătoare a epidemiei infinite, spunea:  E o discuție… cu drepturile individuale şi drepturile de grup… Cu sensul că, să vedem dacă nu cumva drepturile de grup sunt mai în față…  https://freefrompress.blogspot.com/2020/05/epidemia-post-mortem.html

Este adevărat că, testele de depistare a noului coronavirus au fost alcătuite pe baza a trei tulpini dintre cele care provoacă gripa sezonieră… https://freefrompress.blogspot.com/2020/06/pina-cind-veti-purta-masca.html

Elisabeth Holmes, același sindrom de salvator ca Vlad Voiculescu, cel care, în povestea lui, întîlnise o mama căruia îi murise copilul… https://freefrompress.blogspot.com/2020/08/razboiul-lasilor.html

 “London bridge is down!” Atenţie, cad poduri!  https://freefrompress.blogspot.com/2022/09/london-bridge-is-down-atentie-cad-poduri.html

“În chilie erau și două fotolii. Pe unul stăteam eu. Când s-a întors, s-a postat în fața mea. Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat… Nu-mi venea să cred, eram în stare de șoc. I-am zis că nu vreau, am încercat să-l împing, țineam gura închisă și dinții încleștați. Se tot freca de mine…”   https://www.libertatea.ro/stiri/o-femeie-acuza-ca-preotul-visarion-alexa-a-violat-o-chiar-in-chilia-in-care-spovedea-ea-i-a-spus-unui-alt-preot-dar-acesta-a-tacut-4291414