miercuri, 19 octombrie 2022

Dezastre… “pe calea aerului”

 


Motto: Noi nu trebuie să iertăm pe nimeni. Trebuie să-i lăsăm pe toţi să se ierte singuri.

Dacă justiţia tot nu face dreptate.

Nu e mai nimic pe canalele româneşti, aşa că mă uit la Dezastre în aer şi Pierdut printre străini, că tot e la modă zilele astea. Fiindcă, în locul unora, m-aş uita bine, o vreme, în bagaje, telefon şi alte dispositive de urmărire, cel puţin pînă la primăvară, cînd “Şefii la lume” se vor demasca, special pentru telespectatorii noştri, şi vor călca, chiar şi pe pămînt românesc. Dacă vă vine să credeţi!

Ştiu că nu e bine şi nici sănătos, să încerci să controlezi totul dar, nici să fiu soclu pentru statuia unor psihopaţi care ne omoară cu sînge rece şi pretind recunoştinţă pentru asta, n-am chef.



Am văzut filmul, făcut de Netflix, după operaţiunea de salvare a unor copii dintr-o peşteră thailandeză – excepţional, s-au întrecut pe ei înşişi! - şi înţeleg că doar doctori şi militari puteau fi cei care au reuşit asta, dar… să nu generalizăm. Înţeleg şi că, sunt oameni – cum sunt speologii şi scafandrii, cu preocupări deosebite de ale noastre, adică lumea lor nu se prăbuşeşte cînd nu au apă caldă la robinet, tot timpul, şi căldură peste 25°, dar asta nu înseamnă că elevii germani trebuie ţinuţi cu fereastra deschisă la şcoală ca să se călească. Apropo, de asta - fiindcă noul program TV cuprinde obligatoriu alarme false, uite una care e de speriat, pe bune: poporul german este foarte, foarte disciplinat! Bu-hu-hu! O tot aud, bate ca un clopot funebru în televizor.

Adevărata alarmă e ascunsă în ce nu se spune!

Dezastre… “pe calea aerului”

“Schimbările climatice ar putea determina înmulțirea turbulențelor severe în timpul zborului cu avionul și ar putea crește riscul de rănire a pasagerilor în viitor…” Serios?

Războiul nuclear, în faţa căruia “România e neputinciosă”, zic proxeneţii de mai ieri ai pandemiei, nu mă palpită, fiindcă altele sunt de actualitate. Dacă suntem atenţi, observăm că încep ameninţările cu “turbulenţele” din ce în ce mai periculoase, datorate, zic prostituatele ştiinţei, schimbărilor climatice. De aceea, avînd în vedere noile abordări internaţionale, din ce în ce mai îndrăzneţe, împotriva vaccinării globale - în feston, ca la maşina de cusut, dar mai ales dezvăluirile horror despre “injecţia covid”, mă aştept la ce e mai rău. Mai ales că, cea mai sigură previziune catastrofală e făcută chiar de acela care o are pe ţeavă, şi-i face, anticipat, publicitate în presă. Deja, cred că şi oamenii, şi şoarecii au învăţat-o p-asta. Plus că, în mod misterios, au dispărut atentatele teroriste, de cînd cu covidu’, sinucigaşilor fiindu-le frică să nu se infecteze, pare-se.

În seria Dezastre în aer pe care am urmărit-o în ultima vreme, catastrofele aviatice au avut drept cauze defecţiuni la sistemul hydraulic şi la tot ce-nseamnă propulsie sau system tip scripete, un idiot care a fost lăsat de şefii lui şi mai proşti să lucreze singur la o revizie, un atac terrorist şi… ce să vezi, turbulenţele meteo, aici, de la mai mică altitudine. E drept că, astea te-ncurcă mai ales la decolări şi aterizări, sunt surprinzătoare şi greu de prins de observatoarele meteo, iar lipsa de vizibilitate şi, uneori, un pilot nervos, duc la catastrofă. Au fost înregistrate încă din anii “60, “70. Deci, pentru mîncătoarele de urgenţe climatice, să ne îmbogăţim vocabularul: vîrtejuri, vînt de coadă, microrafale sau forfecare de vînturi şi dezorientare spaţială.

Sună altfel decît: Un vîrtej care semăna cu o tornadă i-a îngrozit pe români.

Iar, pentru doctoriţele climatoloage care - şi permit să mă avertizeze că vremea schimbătoare o să mă îmbolnăvească, uite o previziune: iarna asta va fi rece, în ciuda încălzitorilor globali!



P.S. Eu n-aş pune chiar toate efectele catastrofale pe seama injecţiei covid, fiindcă, de pildă, am observat că au dispărut efectele mortale ale altor medicamente. Nimic n-a mai fost retras după piaţă.

Vestea bună e că Bill Gates s-a apucat să confecţionaze un vaccin... anti-cancer – după aceeaşi tehnologie, iar cireaşa de pe tort e că tehnologia nu e nouă – după cum au lăudat-o nişte şefi ai vaccinării autohtoni, chiar în timpul pandemiei. Poate v-a scăpat.

Un journalist, care servea şi atunci cauza (în timp ce nouă ne serveau anticorupţia), i-a urat doctorului Mencinicopschi să mănînce “sănătos” la puşcărie. Acum e…  https://antipresa.blogspot.com/2022/10/prof-dr-gheorghe-mencinicopschi.html

“În organism apar încontinuu celule tumorale, care sunt recunoscute și distruse de către sistemul imunitar, iar tumorile, în general, reprezintă o formă de disimunitate, adică o tulburare a imunității, ne spun medicii. ”Atâta timp cât un produs vaccinal poate duce la disimunitate, pot apărea și boli oncologice…”  https://www.national.ro/coronavirus/medicii-confirma-legaturi-directe-intre-vaccin-si-mortile-subite-764425.html


De aceea a fost ţinută la păstrat trei ani, şi scoasă, în această fereastră de opurtunitate dintre două prăpăstenii, povestea născutului prematur… https://freefrompress.blogspot.com/2022/10/in-chinuri-de-ce-viata-doctorilor-e-f-f.html#more



“Schimbările climatice ar putea determina înmulțirea turbulențelor severe în timpul zborului cu avionul și ar putea crește riscul de rănire a pasagerilor în viitor…” https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/studiu-tulburarile-din-timpul-zborurilor-vor-creste-cu-aproape-150-din-cauza-schimbarilor-climatice-703944