miercuri, 15 mai 2013

HANDICAPATII DE LA REALITATEA SI RTV





Scandalul iscat de grija persoanelor cu handicap care trebuie să meargă an de an la evaluare medicala pentru a-și primi pensia aferentă este o făcătură de presă.

Intâi a pornit de la RTV, televiziunea lui Ghiță care s-a implicat până la influențarea alegerilor locale din Prahova unde un papagal de viitor primar a promis o ilegalitate-2 mil. de lei pentru fiecare pensionar- și a dat, în schimb, o mărire de gigacalorie cu 43%. RTV-ul, acum susținător doar al lui Ponta, a realizat opera de presă cu bătrâna care ne arată fundul când se târăște pe scări în patru labe și bărbatul care umblă târâș cu urina în pungă și a luat-o la refec pe Mariana Câmpeanu, ministra PNL-istă a Muncii. Aseară, Realitatea, postul independent care îl susține pe Antonescu, băiatul ăla de la Cluj cu garoafă la butonieră, practic, numai asta face, i-a luat la refec pe PSD-iștii locali.

Bătălia se duce pe cine să creadă “poporul” că le dă ajutoare: PSD-ul sau PNL-ul!

“Reportajul” de jale a fost făcut de aceeași “artistă” care i-a făcut semn “protestatarei” să vină în fața camerei și să leșine, pe vremea când închidea guvernul Boc spitale.