sâmbătă, 18 aprilie 2020

Lumină de dictatură



Aud că, astă-seară, va fi un măcel de lacrimi la posturile românești. Cîntece de suflet la icoane, eroi în halate albe înălțați în slăvi odată cu Învierea, pastile de ciume istorice modificate în laboratoarele TV ca să semene cu covidul și Lumina Sfîntă, pe rit nou, adusă din cel mai profitabil loc de pelerinaj din lume. Ferească, Dumnezeu! și Dumnezeu să binecuvînteze Discovery!

Uite o știre care nu va apărea niciunde, la televizor, fiindcă le-ar strica Revelionul Coronavirus (nu dăgeaba vine ăla să împodobească bradul!): Rezultate preliminare: coronavirusul nu supraviețuiește mult la temperaturi înalte și umiditate mare și este distrus rapid de lumina soarelui. Ieșirea în aer liber prezintă un risk mai mic de transmitere a virusului.


Ştiu pe unii care tocmai și-au furat-o! Vor fi multe “înmormîntări”, dar nu de covid.
Cine poate să plece, să plece de-aici! Oriunde în lume!

“Suedia este renumita pentru sistemul de protectie sociala. Copiii au gratuitate la medic/dentist pana la 18 ani. Adultii platesc o suma fixa indiferent de tipul de consultatie, numarul de analize sau interventia chirurgicala. Insa nu iti fac niciodata consult medical doar preventiv, de control, cum faceam in Romania. Si uite asa m-am dezobisnuit sa merg la doctor.”  https://www.blogintandem.ro/viata-in-lumea-larga-suedia-tara-in-care-traiesti-ca-n-vacanta/