vineri, 23 octombrie 2020

Războiul Lașilor. Generația Bot-de-urs


Mai întîi, emisiunea Dispăruți fără urmă, TVR 1, se străduiește să scoată din lada de gunoi a nepăsării o crimă cu premeditare, în masă, pe care autoritățile din Landul RO o comit față de copiii pe care-i sacrifică, obligîndu-i la prostituție. Se știe că, majoritatea acestora provin din orfelinate, justiția e clementă cu pedofilii, poliția se face că nu-i vede, politicienii candidează.

În fine, o directoare a unei asociații care încearcă să salveze ce se mai poate salva (foarte bună în meseria ei!), povestea în emisiunea de mai sus, cum gîndește o fată “învinețită” de proxenet. Pe scurt, întrebată fiind, cine a bătut-o, fata răspunde cam așa: Eu m-am bătut singură, fiindcă nu m-am purtat bine și l-am enervat! 

https://antipresa.blogspot.com/2020/10/revista-presei-miscelanee.html

Acum, scurt, despre coronoia și proxeneții covidului, că tot mi-am adus aminte despre cum românii sunt de vină fiindcă autoritățile înalt-competente, în loc să-si propună controlul pandemiei, și-au propus să facă militărie cu noi. Și, ca să nu creadă analiștii din linia întîi că nu suntem informați, indicația OMS este: scopuri și ținte care pot fi atinse, comunicarea fiind foarte, foarte importantă, pentru a nu pierde încrederea cetățenilor și a nu induce o panică bolnavă care să-i bage la nebuni.

Și-acum, dacă tot veni vorba, să observăm cum Sindromul broaștei fierte (de-astă primăvară tot fierbe) nu încetează să ne surprindă cu perseverența cu care ține morțiș să se adeverească previziunea care spunea că, va veni o vreme cînd nebunii vor umbla liberi și oamenii sănătoși la cap vor fi băgați în spital. Sau, cum este acum la modă, izolați de societate, internați în propria locuință.

Următoarea ambiție din jocul pervers al pandemiștilor este masca bot-de-urs.

După ce au impus purtarea măștii chinezești, o cîrpă, pe motiv că un “studiu” a demonstrat că nanoparticula “ucigașă” nu trece prin ea (probabil de frică, fiindcă în unele culturi africane se crede că masca alungă spiritul bolii), acum, știința a făcut progrese, dacă nu chiar un progresism. Anume, un alt studiu, care merită toți banii (sutele de miliarde care bagă națiunile în faliment), a descoperit cu uimire că otreapa chinezească - prin care și musculița de oțet, dacă se forțează, face un sprint - nu protejează decît 17%, în schimb, botnița profesională face minuni pînă la 80-90%.

Astfel, Pro-TV a dat deja un hint, promoționînd o mască de farmacie de 16 lei, iar Digi 24 a prezentat studiul și masca bot-de urs.

Scurt, pentru mormolocii din Parlament care așteaptă să facă rîie: copiii sunt în creștere, o astfel de mască le-ar modifica fizionomia!



În general, vorbind, masca pe fața minorilor este un abuz pervers. Însă, asta nu le împiedică pe “autorități” să amenințe părinții cu Protecția copilului, dacă nu-și supun copiii regulilor impuse de pandemiști. Protecția copilului fiind acea instituție onorabilă de unde se racolează cel mai mult pentru prostituție infantilă, experimente, adopții discutabile ș.a.m.d.

Nici un politician n-ar trebui să îndrăznească a se prezenta în alegeri fără angajamentul că va transparentiza banii ONG-urilor, mai ales medicale, ai doctorilor, presei, politicienilor și nevestelor dar, mai ales, că vom avea un process al pandemiei. Și totuși, Partidul Spital Democrat (PSD) l-a dat la o parte chiar pe Liviu Pleșoianu, cel care susținea această… “societate deschisă”, nu?

Nu-i nimic, poate se rezolvă de la sine! Mai ales că, încă de la debutul “exercițiului pandemic” se tot acreditează ideea, care părea incredibilă pînă acum, că e un sacrificiu uman pe care oamenii îl datorau doctorilor, pentru ca salariile acestora să crească corespunzător.

Fac o paranteză: politicienii de la noi obișnuiesc să se victimizeze pe modelul “m-am sacrificat pentru un popor de proști”, în loc să observe că, de fiecare dată cînd au sacrificat poporul, le-a venit și lor rîndul, în mod natural. Fiindcă tot e la modă anul ăsta, “împreună” o să ne ducem dracului, chiar și așa, distanțați social!

O altă treaptă spre un viitor mai bun se pregătește a fi “Cantina de bloc”. A încercat-o și Ceaușescu, în trei locuri, dar n-a mers. Sigur, pe model progressist, poate fi delivery - adică să livreze, cum tot zice președintele diftongilor, mîncarea la domiciliu, printr-o nișă, pe deasupra televizorului - restaurante transformate în “impinge tava” și altele asemenea. Probabil închiderea HORECA are așa ceva în plan.

Ideea e că, în ultima vreme, s-au livrat cîteva injecții din ceea ce constituie o campanie de interzicere a preparării alimentelor în gospodărie, pe motiv că, astfel, se face cea mai mare risipă de mîncare. Ăsta e motivul invocat, deocamdată, fiindcă, tot pe model salvationist, pandemist, sănătate înainte de libertate, se vor face studii din care să reiasă că numai profesioniștii pot manevra alimentele crude, mai ales carnea, fără să se contamineze. “Cercetătorul” britanic a lansat ideea deja, acum cîțiva ani, cînd a spus că puiul, de pildă, ar trebui interzis de la prepararea în propria bucătărie, fiindcă gospodina nu le știe cu igiena și poate răspîndi o bacterie care se găsește pe carnea macră de pasăre cu aripile tăiate.

P.S. Acuma, 17% e nimic la sută, în cazul de față, deci, abuzul prin care a fost impusă masca de doi lei ar putea să determine poporul să se răscoale și s-arunce otreapa. Tocmai de aceea, în televizor se fac injecții informaționale despre poluarea crescută din București și zecile de boli mortale pe care le cauzează. Evident, un ONG-eu “independent” face aceste măsurători, cu aparate neomologate (dar, ce contează în Landul Ro) și detectează “particulele” ucigașe. De altfel, televiziunile încearcă de ani de zile să impună purtarea măștii, ca-n țările asiatice, pe motiv de poluare, dar politicienii și CNA-ul se fac a nu vedea.

Toate astea se-ntîmplă pentru că noi nu mai avem televiziune națională de stat, cercetare de stat, justiție independentă, parlament, democrație, curaj etc.

Tot ce ne-a mai rămas, printr-o întîmplare, sunt Avocatul Poporului și Curtea Constituțională, pe care Partidul Nespălat Liberal (PNL) și Președintele Proștilor vor să le desființeze, încă de la începutul pandemiei. Se va întîmpla, dacă alegerile parlamentare se vor ține pe 6 decembrie 2020.

“Neîmpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai împotrivi vreodată.”  https://www.artdevivre.ro/sindromul-broastei-fierte-sau-cum-te-obisnuiesti-cu-abuzul/

“Pleşoianu a menţionat că a lucrat la Legea ONG-urilor, deşi "o puternică opoziţie a venit chiar dinspre propriul Guvern", enumerând şi alte proiecte, precum cel privind limitarea mandatelor şefilor din servicii sau cel privind excluderea din magistratură a celor care au lucrat în echipe mixte, în baza protocoalelor secrete cu SRI.”  https://adevarul.ro/news/politica/liviu-plesoianu-anunta-pleaca-psd-moment-drumurile-despart-1_5f90a7f25163ec427119c4ee/index.html

“Teza cu valoare de axiomă:

Alegerile trebuie ținute pe 6 decembrie 2020 pentru ca PNL să le cîștige. Pentru ca Klaus Iohannis să aibă pe lîngă Guvernul Meu, Sistemul Meu și Parlamentul Meu.”  https://www.cristoiublog.ro/cine-i-a-garantat-lui-klaus-iohannis-ca-pnl-va-cistiga-alegerile-din-6-decembrie-cu-peste-50/