joi, 11 februarie 2021

Crima perfectă?

https://antipresa.blogspot.com/2021/02/cu-scroafa-cu-purcei-pe-titanic-vax.html#more


“Vaccinul de azi nu este vaccin, în sensul acceptat până acum un an.”  https://inpolitics.ro/medic-de-top-avertisment-de-complicatii-furtuna-imunologica-dupa-vaccinul-anti-covid_18447875.html

Sau, poate, genocidul perfect?

Detroit/Michigan, Iulie 2015, Dr. Farid Fata, oncolog, a fost condamnat la 45 ani de închisoare pentru că a administrat chemoterapie la greu și alte tratamente specifice pentru, atît cît s-a putut dovedi, peste cinci sute de femei care n-aveau nevoie de asta. Cum a fost posibil așa ceva? Simplu, s-a făcut campanie agresivă de conștientizare, în presă. Știți cum spuneau ciumăfaiele tv de la noi: Din momentul cînd este pus dignosticul, tratamentul cu citostatice trebuie început imediat! E simplu, da?!



Ȋn Statele Unite, după cum știm, viața unui om valorează, cel puțin în instanță, mai mult de 5 000 lei. Așa că, victimele merg de obicei în civil și cer daune materiale însă, în cazul de față, pentru că tratamentele anti-cancer au ca effect secundar, printre altele, chiar cancerul, a fost greu de dovedit cine l-a avut și cine l-a primit. E așa de perfect, cum ar spune americanii!

E chiar mai mult ca perfectul, cum am spune noi, dacă e să admirăm opera pandemică. La început, a fost doar o campanie de presă, că pandemie nu putem să-i zicem, după care solidaritatea în ticăloșie s-a întins ca o boală infecțioasă printre profitorii de pe aproape tot mapamondul, care atît așteptau! Curînd, lumea și-a dat seama că pandemia e doar un pretext care s-o prindă-n lațul celei mai viclene dictaturi, dar era prea tîrziu. Lasă, și-au spus unii, îi dăm noi în judecată și expunem falsul! Numai că, între timp, a apărut “vaccinul” care, ar fi trebuit să oprească pandemia dar, ce vedem?