luni, 9 mai 2016

Mai trebuie să moară oameni?



Dacă nu vor fi deconspirate contractele presei cu negustorii de medicamente și rolul ei în marketizarea bolilor, înseamnă că mai trebuie să moară oameni!

Dacă nu vor fi deconspirate “sponsorizările” partidelor, politicienilor și “vedetelor” , ca și rolul lor în marketizarea bolilor, înseamnă că mai trebuie să moară oameni!

Până când nu vor ajunge în pușcărie cei care au mințit poporul cu televizorul practicând cea mai cruntă formă de menghelism, teroarea psihologică, vor tot muri oameni!

Deocamdată, ultima lovitură dată de “bestie”- după alungarea unui sfert de populație afară din țară, “diagnosticarea” celorlalți cu forța și transformarea țării noastre în piață de desfacere pentru Big Farma și pentru oricine crede că mai trebuie să moară oameni- a fost “știrea” că românii născuți după Cernobâl (1986) fac copii malformați și/sau bolnavi de cancer.

Deci, mai trebuie să moară oameni!

P.S. Dezvăluirile despre dezinfectanții diluați nu au fost făcute de …Presă! Au fost făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan și colegii lui de la Gazeta Sporturilor, preluate, într-un târziu, de presă din cauză că internetul déjà le preluase iar acum tot presa încearcă mușamalizarea, ca și în cazul Colectiv și în toate celelate cazuri de după “89, cu aceleași texte: