miercuri, 29 septembrie 2021

“E o chestiune globală”

Se justifică vaccinarea covid la copii? - În 2018, numai de pneumonie bacteriană, au murit 390 de copii sub 5 ani în România.  https://antipresa.blogspot.com/2021/09/se-justifica-vaccinarea-covid-la-copii.html


Ăsta e răspunsul la orice. Abuzuri, încălcarea Constituției, a Drepturilor fundamentale ale omului sau bolnavii ținuți pînă la moarte la ușa spitalelor, anularea dreptului la învățătură al copiilor țării România… E pandemie, o chestiune globală. Prețuri imposibil de plătit la utilități? La fel, nu e numai la noi, e o chestiune globală, a zis ieri Președintele.

LGBD Queer? 7 milioane de pedofili estima o activistă pro-Q a fi pe glob. Doar n-o să-i băgăm pe toți la pușcărie, zicea ea. Nici n-avem atîtea pușcării!

Să observăm lucruri! Autoritățile înalt-competente nu folosesc niciodată cuvîntul “lege”.  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/regula-ordinea-si-masurile.html#more

La noi, după o caznă nefirească de zeci de ani, s-a făcut, în sfîrșit, registrul national al tuturor agresorilor sexuali, unde au ascuns și pedofilii, pe modelul "me too": 70 000 au încărcat în prima zi. Ȋți faci un partid din ăștia! Sau, în orice caz, nu poți să ignori voturile lor, poate d-aia nici nu s-a acceptat castrarea chimică.

Actualul ministru udemerist al sănătății, fost ministru în Guvernul Boc, CSEKE ATTILA, s-a opus public, atunci, zîmbind ghiduș, castrării chimice a pedofililor, pe motiv că se pot întîmpla accidente în urma procedurii. PNL, la fel.

Acum, e o chestiune globală.