joi, 5 ianuarie 2023

Hipertensiunea arterială şi biciuşca


 

Înţeleg că mănuşile italieneşti manopola antipresa, care împiedică bolnavii să-şi smulgă perfuzia, să-şi scoată pastilele din gură dacă nu le poate scuipa, să se zgîriie pe ochi (de necaz) etc. sunt de importanţă capitală pentru internautul român şi chiar le fac şi eu reclamă, ca să nu ies din rînd.

Mănuşile medicale italieneşti manopola antipresa costă € 59,00 (TVA inclus), sunt sterile, lavabile şi utile în îngrijirea bolnavilor, aşa cum am spus anterior. https://www.sanitariaestense.com/prodotto/manopola-protezione/



De asemenea, mult mai importante sunt, pentru Google, un site pe care nu scrie nimic dar conţine linkul spre unul dintre blogurile mele de opinii şi un site pornografic ce conţine celălalt link. Apoi, o sumă de şapte pagini de cuvinte anti presa, numai ANTIPRESA nu e niciunde.

În fine, nu contează. Aveţi dreptate, trebuie să mă exprim în legătură cu lucruri relevante, internetul fiind o samă de înţelepciuni, care nu trebuie bagatelizat cu nimicuri.

Ȋn acest sens, să vedem ce mai mişună prin cîmpul mental sau, şi mai bine, să-i lăsăm pe specialişti să ne pedepsească.

Mai întîi, să observăm că, pe lîngă tradiţionalele sărbători de iarnă setate de presă pe spitale înfundate cu isteria de gripă şi restartul la cumpărături, am sărit direct la sfîrşitul cărţii: trebuie să ne declarăm iubirea faţă de Big Brother! “Ura este cancerul societăţii”, zic vinovaţii. O.K., să vedem ce e iubirea. După noile norme.



În acest sens, să nu ne facem că nu vedem – aşa cum face consiliul nefericit ai audiovizualului – spotul Dr. Dominatrice şi bătătorul de covoare, care-ţi scade tensiunea de cum se iveşte şi care e doar un spoiler pentru ce va să însemne dictatura politico-medicală de-acum încolo.

Din nou, să întrebăm specialiştii! Să mergem la un magazin de profil! https://tabulove.ro/fetish-sado-maso/