joi, 17 octombrie 2019

Popa pupă poala lui Oprișan, Presa pupă poala Pro-tv



RISE PROJECT a făcut o dezvăluire de sezon (sezon electoral) și l-a scos în fața clasei pe unul dintre candidații la președinție, D. Barna, care, ca orice agent al schimbării, și-a netezit drumul în viață și prin implicarea în cea mai mare și profitabilă afacere globală, Mafia Facerii de bine.

După 30 de ani de invazie a filantropiei forțate dinspre vest, încă de pe vremea cînd veneau pedofilii, trași în reportaje, să salveze copiii din canale ca să-i violeze și trecînd prin sutele de apeluri la donații și prevenții care i-au îmbogățit pe “voluntarii” implicați, am ajuns, în sfîrșit, să-l prindem pe Acarul Păun. E drept că acarul a făcut mare caz de “fără penali în funcții publice” dar, ce, el e penal? A luat vreodată DNA-ul, DIICOT-ul, un parchet oarecare, la cercetat, Afacerea Binefacerea?
Sau alte afaceri, cum ar fi “sacoșele cu bani”, despre care fostul președinte T. Băsescu a spus public, pe B1, că se duc în presă, în perioada campaniilor electorale? A cercetat cineva asta? Nu, și nici presa nu s-a sesizat din oficiu să-l dea în judecată pe T. Băsescu.

În schimb, auzim că postul de televiziune Pro-tv e gata să dea în judecată ziarul Libertatea fiindcă a scris ceva despre un show, din ramura a proastă, și despre cum șefii i-ar fi cerut prezentatorului să ridice ratingul. Mare scofală și ce tupeu!