miercuri, 2 martie 2022

Luna Mărțișorului. Cancel culture

Autoritățile înalt-competente au dat elevilor de liceu iod, la 16-17 ani de la Cernobîl. Preventiv. Fără să ne anunțe…  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/03/pastila-de-iod.html#more

Ați observat? A dispărut mărțișorul din televizor! Inclusiv “farmacia inimii”, aia care sponsorizeză toate rahaturile televizate din banii pensionarilor săraci (cei mai mulți consumatori de medicamente) își face reclamă de sezon cu un buchet de flori de import pe pieptul femeilor. Ca să se obișnuiască spectatorul cu mirosul de pămînt.

Cancel culture, deh!

Nucleara! Ce-a zis Arafat despre bomba atomică?  https://antipresa.blogspot.com/2022/03/nucleara-ce-zis-arafat-despre-bomba.html#more

Dar, dacă, de peisaj, nu ne lăsăm așa ușor furați – mii de trasoare care brăzdează și brăzdează cerul Ucrainei, dar Putin nu înaintează și nu înaintează în “teatrul de operații”, cum îl numește televizorul… am mai văzut d-astea – cuvintele cheie ne-ar putea amorți vigilența și simțul de conservare.

După cum s-a văzut, pandemiștii folosesc cuvinte puține, fiindcă altfel rătăcesc firul de tort: pandemie, eroi, victime, salvatori, specialiști, autorități, dreptul la viață, război.



Cultură, culturi s.f.Totalitatea valorilor materiale și spirituale create de omenire în procesul practicii social-istorice, precum și a instituțiilor necesare pentru crearea și comunicarea acestor valori. (Din DEX.)