joi, 13 iulie 2023

“Azilele groazei”, Am aflat de ce ne-am resetat cu o pandemie

 


Motto: Să ne ferească Dumnezeu de mai bine!

E o varietate de ştiri ȋn presă… şi toate horror. Nici nu ştii la ce să te uiţi, mai ȋntȋi. La Preşedintele J. Biden prăvălit pe şezlong la soare - Doamne, ce emoţii am avut, mi se părea că acuşi-acuşi se lichefiază şi, ȋn locul lui, rămȋn cȋteva fierătanii din inteligenta Sofia (mă gȋndeam că ciiine ne mai ȋntăreşte pe noi pe flancul estic?!); la incendiul provocat de un fulger uscat, trimis de Doamna Ȋncălzirea globală, să dea foc unui lan de grȋu, ȋn mod ordonat, pe toată lungimea cȋmpului, apoi aprinzȋnd preventiv cȋteva smocuri prometeice pe laterale, ca să ne deschidă la minte; la gȋndacii din azile sau la Comandantul acţiunii care iar a băgat capu’n poză…

Ştiţi că, aceste aşezăminte…cultural-tradiţionale, pentru ţara asta, sunt rezultatul “mai binelui”. Adică, ȋn loc să ȋmbunătăţească condiţiile din azilele existente, statul i-a plasat unor fundaţii de bine, cu care politicienii se aveau bine - şi ȋn care bugetul a pompat bani - doar rezultatul e de groază. Ȋnsă nu e nou, e-n gena poporului blȋnd, patriot etc.

Toţi vom ajunge acolo. De ce credeţi că administratorii de bloc sunt membri de partid? Ca să ştim cui să ne “donăm” casele.

E plină ţara de azile ale groazei. Şi de Hannibal Lector. Au fost editaţi cu cel mai mare success ȋn pandemie.



De ce ne-am resetat cu o pandemie?

Pentru ca, fundaţiile şi organizaţiile de bine să realizeze secvenţierea completă a genomului uman.

Să nu pună mȋna pe această epocală descoperire unii mai puţin filantropi, care n-ar fi dăruit-o lumii ȋntregi, ci ar fi vȋndut-o pe bani grei.

Cam 8% mai rămăsese nedescifrat din codul genetic dar n-o să vă vină să credeţi cu ce se ocupă aceste gene: “Acestea conţin răspunsul imun care ne ajută să ne adaptăm şi să supravieţuim infecţiilor, epidemiilor şi virusurilor”!