duminică, 8 noiembrie 2020

Salut, pandemist!

Scurtă povestire distopică? Sau cum s-a transformat Bulă, de la Ceaușescu la Covid  https://antipresa.blogspot.com/2020/11/scurta-povestire-distopica-sau-cum-s.html#more

Sper că s-a prins orice prost, altfel am trăit degeaba, că pandemia este orînduire socială, nu altceva.

https://antipresa.blogspot.com/2020/11/pandemia-injosirii.html

Ce-am învățat noi pînă acum? Distanțare socială, mască (tot timpul, în living, în dormitor etc.), dezinfectarea omului de către om (cu săpun, spirt, clor etc.), urmărirea infecților/suspecților, prin intermediul telefonului, printre altele iar, în Oxford Dictionary, “woman” a devenit soția unei persoane, în loc de soția unui bărbat. 

Școală nu, în schimb, pentru cînd ne deplasăm în spațiu liber și, Doamne ferește!, ne întîlnim cu cineva și nu vrem să ne facem că nu-l cunoaștem, eroii din linia întîi au făcut un brain-storming și, în curînd, ne rezolvă, cu salutul non-contact.

E un concurs, deci, “Cel mai bun Salut!” iar sfaturile, și-n această privință, au venit tot de la “experții” pandemici, însă, feelingul ne spune că, cel mai probabil, supereroii vor cădea la pacea globală pentru salutul cu mîna la inimă. Doar, e o pandemie la sentiment, și-ar trebui să ne placă și nouă!

Deci, cu mîna la inimă? Mai bine fac un infarct!


“De exemplu, dacă un laborator este setat să facă doar 20 de cicluri de amplificare atunci toate testele din acel loc vor ieși NEGATIVE dar dacă pragul este setat de exemplu la 50 de cicluri de amplificare TOȚI VOR IEȘI POZITIVI.

Ce înseamnă asta?

EPIDEMIILE POT FI PORNITE ȘI OPRITE LA ORDIN PRIN SIMPLA MODIFICARE A NUMĂRULUI DE CICLURI DE AMPLIFICARE A TESTULUI RT-PCR.”  https://www.amosnews.ro/controverse-de-ce-am-toate-motivele-sa-nu-cred-ca-acest-virus-exista-2020-11-06