vineri, 11 iunie 2021

Vine Delta, se pregătește Epsilon

Și tot așa, pînă la al 24-lea val, Omega (Ω, Ohmul).


Mai întîi, o paranteză. Uite, că știu ce-aș face eu cu 100 mld.: aș face infrastructură feroviară, ultimul răcnet, de toți!

Boss-ul coronavirusului în America avertizează (amenință?) că țara-i va fi lovită de varianta indiană, Delta, dacă populația nu se vaccinează. Încep să cred că e ceva cu vaccinul ăsta. Pînă acum credeam că doar vor să se îmbogățească, acum… parcă e ceva mai mult. La noi, cel puțin, vaccinul se promovează ca o reclamă la Coca Cola. Se vinde un concept dar și-o amenințare: De vaccinare depinde cum va fi valul IV! N-am reușit, deși m-am străduit, să găsesc nimic bun în intențiile pandemiștilor.

Între timp, s-a pornit oarece vînzoleală pe planetă iar boșilor pandemiei li se ia din puteri.

Doctorul Fauci - cel care se voia confundat cu știința lumii, așa cum Soros se voia conștiința lumii - încearcă să nu se lase, acum c-a fost băgat în malaxorul audierilor și dezvăluirilor cu privire la originea virusului și sponsorizările către laboratorul din Wuhan. Rămîne de văzut cît de singur va rămîne în apărarea ideii că ei și numai ei, adepții cultului covid (crezi în Covid?, asta înseamnă), reprezintă știința pe planetă acum și în viitor. Cînd am scris despre Don Fannuci, un mafiot fără “spate”, m-am gîndit că Dr. Fauci ar putea avea soarta lui. Ȋn limite rezonabile și actuale, desigur.

Apoi, demersul Președintelui Biden & comp. este, deocamdată, despre lupta pentru putere, nu despre adevăr. Ne plictisește, în continuare, cu dilemma falsă a provenienței coronavirusului și încă nu se pune problema dacă a fost sau n-a fost pandemie. Un răspuns greu de dat, fiindcă, mesajul subliminal al acestei perioade negre a fost, peste tot în lume, ăsta: E, nu e, pandemie, supuneți-vă, altfel putem oricînd să vă dăm una pe bune!

Și mai e ceva.