miercuri, 10 octombrie 2018

Ce n-ați înțeles din referendumul ăsta?

Ce a început Băsescu, a dus Dragnea pînă la capăt: colonizarea Democrației!
Asta, pentru că, referendumul din 7-8 oct. 2018 n-a fost despre o alegere, ci despre înfundarea dreptului de a alege, despre reducția democrației la două rele. Una este reprezentată de homosexuali (noua rasă superioară), al căror principal dezavantaj era că nu puteau combate fiindcă nu erau băgați în seamă iar, a doua, este poziționarea, pe față, a Bisericii, religiei, ca doctrină politică.

De-acum încolo, dintre astea două veți mai alege! Din cauză că cei 80% nu s-au organizat într-o “ideologie” care să-i respingă pe cei 20%, acum avem dictatura minorităților. Nu s-a întîmplat nimic nou, ci se confirmă, la infinit, că majotitățile sunt dezinteresate și haotice iar minoritățile conduc. Drept consecință, nici nu s-a răcit bine referendumul, că cele două facțiuni oportuniste au și început să se foiască înspre tribuna oficială. Fiecare avînd dorința expresă de a-și băga ideologia în familia noastră. Parcă familia ar fi, doar despre, să te muți la casa ta pentru ca, vorb-aia, să poți să te plimbi în chiloți liber, prin odăi, ori să primești certificat de căsătorie homosexuală, după care să stai la pîndă și, la momentul potrivit, să înhați copiii confiscați de niște autorități demente din familiile normale care trec prin situații critice. 
Numai niște bestii ar putea să facă asta, niciodată niste părinți normali. E la fel de adevărată o familie de homosexuali pe cît e de adevărată schimbarea unui bărbat în femeie și invers. Adică, o schimbare de sex a familiei, o ordinară operație estetică!