sâmbătă, 4 februarie 2017

Dementealizează-te sau …război!



Trebuie să-mi repet limba rusă!

Nu e posibil ca, timp de aproape treizeci de ani să mă freci cu politizarea și dementalizarea, iar acum, când poporul ți-a spus-o clar, prin din ce în ce mai slaba participare la vot, că nu e interesat de “viziunea” ta de stînga-dreapta, în loc să dai drumul capitalismului care ne face liberi, mă ameninți cu “socialiștii și rușii”.

Nu-i pasă nimănui de ideologia voastră! Puteți să v-o băgați tot acolo unde poate să-și bage presa divizia de implementarea a cancerului, în principal a cancerului de colon care se face de la fumat, existentă în toate redacțiile!

Trebuie să-mi repet limba rusă! E drept că, de aproape treij’ dă ani, rușii fac alegeri libere și încă n-au învățat cum se schimbă conducătorii dar, sunt cu ochii pe ei, poate de data asta le iese!

Art. 115 – Delegarea legislativă

(5) Ordonanţa de urgenţă intră în vigoare numai după depunerea sa spre dezbatere în procedură de urgenţă la Camera competentă să fie sesizată şi după publicarea ei în Monitorul Oficial al României. Camerele, dacă nu se află în sesiune, se convoacă în mod obligatoriu în 5 zile de la depunere sau, după caz, de la trimitere. Dacă în termen de cel mult 30 de zile de la depunere, Camera sesizată nu se pronunţă asupra ordonanţei, aceasta este considerată adoptată şi se trimite celeilalte Camere care decide de asemenea în procedură de urgenţă. Ordonanţa de urgenţă cuprinzând norme de natura legii organice se aprobă cu majoritatea prevăzută la articolul 76 alineatul (1).”
Marketizarea războiului: