joi, 15 iulie 2021

Pandemie, Citate și Păreri autorizate

Precizări

“Pandemia” este despre îngroparea greșelilor “Științei” iar vaccinarea, despre ștergerea urmelor.

Acest genocid final a fost făcut posibil chiar de noi, care am susținut și votat niște criminali organizați, corupți, lași, traficanți, violatori de copii, și-am făcut rating la emisiunile sponsorizate de Big Farma, partide politice, organizații despre care nu știm nimic...

Și altele: “Știrea” recurentă despre cît de periculos este să gătești carnea de pui în casă, este despre interzicerea, pînă la urmă, a preparării hranei la domiciliu. “Cercetătorul” englez a cerut-o demult.

Nu mai lăsați copiii să se uite la televizor! Televizorul îi transformă în victime!

Pandemie, Citate și Păreri autorizate

https://sites.google.com/a/wabiz.org/www/Home/news/pressneedstobeheldaccountableforhurtingpeople/conspire-corona-or-5g/rf/other/on-corona-the-media-and-propaganda/stop-world-control?overridemobile=true#TOC-What-s-the-Master-Plan-

Pandemie, Citate și Păreri autorizate

JAIR BOLSONARO, PRESIDENT OF BRAZIL – “Ce vor ăștia e chiar libertatea noastră. Ăsta-i adevărul. Vă rog, pe toți, să vă îngrijorați în legătură cu cel mai valoros lucru din viața noastră, mai important decît viața însăși,: libertatea noastră! Pentru că, omul ținut în cătușe e… nimic!”

Bill Clinton, former US president – “Trebuie să dezvoltăm un system care să ne permită urmărirea oricărei personae, oriunde s-ar afla. Aceia care vin cumva în contact cu Covid19 trebuie izolați. O armată de oficiali trebuie să impună asta, cu forța.”

“Cred că normele s-au schimbat, cînd vine vorba de… ce le poți face oamenilor împotriva voinței lor, cît le poți invada spațiul, cît de mizerabilă le poți face viața la locul de muncă.”  https://edition.cnn.com/2018/06/11/politics/bill-clinton-al-franken-sexual-harassment/index.html

Bill Gates, Vaccin dealer – “Trebuie să dezvoltăm un certificat digital care arată cine este complet vaccinat. Doar aceia care și-au făcut toate vaccinurile cerute să poată călători, merge la biserică, participa la evenimente sportive și musicale, să-și poată lua o slujbă etc.”

RAJIV SHAH, ROCKEFELLER FOUNDATION – “Trebuie adoptate pe scară largă aplicațiile digitale și softuri de urmărire pentru a permite un și mai “complet” control al contactului. Întreaga populație trebuie testată săptămînal.”

Bobby Rush, USA congressman – “Această lege (HR.6666) autorizează CDC să testeze, să urmărească contactul cu alte personae, să monitorizeze… și pentru alte activități…”

NIGEL FARRAGE, British Politician – Scopul lor e să distrugă democrația noastră și să numească lideri mondiali care n-au fost aleși de nimeni, deci nu pot fi înlăturați, prin vot, de nimeni.”

CARLO VIGANO, ARCHBISHOP, ITALY – “Impunerea acestor măsuri ilegale reprezintă un pas îngrijorător către un govern Mondial pe care nimeni să nu-l controleze.”

SARA CUNIAL, CHAMBER OF DEPUTIES, ITALY – “Adevăratul scop din spatele a tot ce se-ntîmplă este controlul total. Dominarea totală a oamenilor, transformați în cobai și sclavi, violarea suveranității și a liberului arbitru.”

VITTORIO SGARBI, CHAMBER OF DEPUTIES, ITALY – “Nu mai mințiți! Spuneți adevărul! Nu mai spuneți că sunt 25 000 de morți! Nu e adevărat! Nu folosiți morții pentru retorică și terrorism. Cifrele de la Institutul de sănătate publică spun că 96,3% au murit de alte boli.”


President John Magufuli of Tanzania
– A expus frauda, demonstrînd că, RT-PCR a găsit covid în fructe și la animale fără nici o legătură cu cele invocate ca sursă a pandemiei. Dupa aceea, a murit de blestemul care-i urmărește pe “negaționiști” Black Lives Matter?

MARK ZUCKERBERG, CEO FACEBOOK – “Facebook a cenzurat informațiile despre pericolele vaccinurilor pentru că noi vrem ca toată lumea să fie vaccinată.”

 

Tratamentele Covid19, interzise

Dr Vladimir Zelenko, New York – a vindecat 900 pacienți cu coronavirus, folosind o combinație de Zn, hidroxiclorochină și azitromicină. A fost ridiculizat, acuzat pe nedrept, nevoit să se mute din cartier.

Dr David Brownstein, Michigan, USA – a vindecat 120 pacienți, și-a prezentat metoda pe blog, a fost obligat de Federal Trade Commission (un fel de Protecția consumatorului) să nu mai scrie despre asta.

Dr Rob Elens, doctor de familie, Olanda – a tratat zeci de pacienți, pe care i-a făcut bine în cîteva zile. I s-a cerut să se oprească imediat, altfel i se ridică licența. A făcut un video în care explică: “După toate aparențele, corona nu trebuie vindecată, fiindcă toată lumea trebuie să se vaccineze.”

Dr David Prin, pneumology, Olanda – A făcut un video în care explică de ce vaccinarea poate fi periculoasă și cum e mai util să ne întărim organismul (sistemul imunitar) împotriva bolii. A fost forțat de govern să-și retragă spusele.

Specialiști de terapie intensivă, care au lucrat în “prima linie”, au dezvoltat un protocol de tratament foarte efficient, MATH+. Presa a suprimat informația, ceilalți doctori au respins protocolul. JOSEPH VARON, M.D., FCCP, FCCM – “Protocolul nostru MATH+ salvează vieți. Oare de ce lumea nu-l folosește?”

Assistant professor, Bing Liu, Pittsburgh, Pensylvania – Ajunsese departe cu cercetările în privința unui tratament Covid 19. A fost găsit ciuruit de gloanțe, pe tot corpul.

Și, bomboana după colivă, de pe YOU TUBE a fost șters un videoclip conceput ca o… rugăciune împotriva Covid19.

 

Alte păreri autorizate

DR SCOTT JENSEN, SENATOR MINNESOTA – “Spitalele primesc bani buni pentru fiecare pacient Covid19. Pentru fiecare mort Covid18, plata se triplează. Totuși testarea nu e necesară. Rezultatul e o mare fraudă și un număr exagerat, la greu, de cazuri covid.”

Professor Dr. Giulio Tarro, virologist, Italy “Per ansamblu, rezultatele clinice în privința Covid19 sunt comparabile cu o gripă sezonieră severă, cu o rată de mortalitate de 0,1%, sau gripă pandemică, ca cele din 1957 sau 1968, dar nu cu SARS sau MERS, care au o mortalitate de 10% - 36%, și care, incredibil, dar n-au cauzat panică în țara noastră.”

Professor Dr. Hendrick Streeck, Professor of Virology and Director of the Institute of Virology and HIV Research at the Medical Faculty of the University of Bonn – “Ȋn Germania mor aproximativ 2 500 de oameni pe zi, și avem doar 12 morți de Sars2 în ultimele 3 săptămîni. Mă uit de la fereastră și-mi zic: e posibil ca, în 2020, să nu avem mai mulți morți decît în alți ani.”

Professor Sam Vaknin, Israël - “Ȋn primul meu video despre Covid19 am sugerat că rata mortalității trebuie să fie în jur de 0,7%. Astăzi mi se dovedește opusul. Numărul de morți e, de fapt, de zece ori mai mic. Uite, adevărul-adevărat: Covid19 nu e mai rău decît o gripă mai severă.”

Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiology and infection epidemiology, former head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene at the University of Mainz – “Măsurile draconice care restricționează drepturile fundamentale ale omului, pe o scară atît de largă, pot fi impuse numai dacă există dovezi pe care să te poți baza, care arată că un virus nou este extrem de periculos. Există astfel de dovezi, fundamentate științific, despre Covid19? După părerea mea, răspunsul e simplu: nu!”

Dr. Norbert Häring, journalist en economist – “Controlul total al populației pe bază de algoritm. În Wuhan, dacă smartfonul de supraveghere nu-ți afișează “butonul verde” care indică faptul că, probabil, nu ești infectat, trebuie să mergi pe jos și nu poți intra în restaurante și alte locații. În Coreea de Sud, înregistrările de pe camerele de supraveghere, cărți de credit, GPS sunt evaluate pentru a lua urma potențialului purtător de virus.

Covid 19 e mană cerească pentru Noua Ordine Mondială. Și, grație lui Covid 19, mulți oameni vor considera această opurtunitate totalitaristă, ca fiind de dorit.”

Asistenta medicală, New York, își striga disperarea că pacienții sunt omorîți în spitale – “Oameni buni, eu nu sunt proastă. Știu că unii mor de Covid, dar oamenii sunt, efectiv, omorîți aici. Da, pentru că, dacă pui pe cineva care are pulsul (heart rate, ritm cardiac) stabil la 40, pe defibrillator, asta e crimă. Dacă mărești presiunea prea mult în plămîni, asta-i crimă.” (“And if you increase the pressure too much and inflate their lungs from the inside, that's murder.”)

Joseph Antioco, Director Schaeffer Funeral Home – “Ȋn opinia mea, tot ce fac ăstia e să umfle statisticile. Sunt adăugați la listă oameni care n-au Covid19. Așa faci ca rata mortalității în New York să fie mai mare decît este.”

Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home – “Hm, am avut unul căruia i s-a făcut autopsia pentru că sora ei a fost furioasă și, se spune că avea pe cineva în familie, judecător la Curtea Supremă. Ea spune că sora ei n-a murit de Covid 19, ci de Alzheimer. Dar i-au pus imediat Covid 19 pe certificatul de deces. Apoi, judecătorul a sunat la spital, a urmat o investigație independentă. Și, bingo, nu era Covid!”

The German coroner Prof. Dr. Klaus Püschel, a examinat mai mult de 140 coronavirusați in Hamburg, în cîteva săptămîni – “Poate că sună dur, dar acești oameni ar fi murit oricum, în decursul anului.” Asta pentru că sufereau de boli grave iar media vîrstei celor decedați este de 80 ani.

“Nu este un “killer virus” care va omorî pe mulți. Nu ne putem proteja de tot și toate. Acest virus nu e neapărat o condamnare la moarte pentru cei bătrîni sau pentru cei bolnavi. Majoritatea vor supraviețui bolii.” Prof. Dr. Klaus Püschel, forensisch DOCTOR

600 American doctors – Au trimis o scrisoare președintelui Trump în care atrăgeau atenția că efectele devastatoare asupra sănătății mintale și fizice a populației, generate de “această greșeală de magnitudine extremă” (adică, lockdown și alte “măsuri” impuse pe motiv de combatere a pandemiei) sunt subestimate și neraportate.

“Psihoza creată în mod intenționat de media este cauza nenumăratelor drame din întreaga lume.”

https://www.forbes.com/sites/gracemarieturner/2020/05/22/600-physicians-say-lockdowns-are-a-mass-casualty-incident/?fbclid=IwAR0kbFQITn1RSPCw91YKUMSSu3s6P5lS1Lg5II8ImIsvgZaGNfWPEdDsgqI#113608650fa5

Presa e mituită de miliardarii lumii

Journalist Udo Ulfkotte – “Sunt journalist de 25 de ani. Am fost învățat să mint, să trădez și să nu spun niciodată adevărul publicului. … Am fost mituit de miliardari americani să relatez… nu chiar adevărul.”  https://libertyblitzkrieg.com/2017/01/17/german-journalist-who-spilled-the-beans-on-cia-media-influence-has-died-at-56-of-heart-attack/

Dr John Oxford, The world's leading virologist, Queen Mary University in London  – “Cel mai bun sfat e să priviți cît mai puțin la știri. […] Suferim din cauza unei epidemii media.” (120 de oameni de știință declară că acest covid 19 nu e ce spun guvernele și presa.)

German doctors: 'Corona crisis is a global crime' (o asociație profesională formată din peste o mie de doctori)

Dr Heiko Schoning,

Doctors for Information, GERMANY

“Panica Corona e o înscenare. O scamatorie. Trebuia să ne dăm seama demult că suntem în mijlocul unei delincvențe criminale globale.”

“"I think the norms have really changed in terms of, what you can do to somebody against their will, how much you can crowd their space, make them miserable at work," Clinton told PBS Newshour”  https://edition.cnn.com/2018/06/11/politics/bill-clinton-al-franken-sexual-harassment/index.html

“Din 1999, opioidele au ucis peste jumătate de milion de persoane în Statele Unite.  Producătorii de medicamente analgezice opioide, precum laboratorul Purdue, sunt acuzaţi că încurajează, prin strategii de marketing…”  https://romanialibera.ro/international/cel-mai-mare-numar-de-americani-care-au-murit-din-cauza-supradozelor-inregistrat-in-2020-842972

“Gravitatea acestor infecții se datorează faptului că copiii au fost izolați de microbii obișnuiți în ultimele 16 luni. Astfel că imunitatea lor naturală nu s-a dezvoltat.”  https://evz.ro/editorial-exploziv-the-telegraph-este-datoria-noastra-patriotica-sa-traim-atat-de-liber-si-de-curajos-pe-cat-putem.html


'I want everyone to be armed.
For an armed people will never be enslaved.'

Jair Bolsenaro,
 President OF Brazile