joi, 15 iulie 2021

A ieșit Dragnea din pușcărie

 


Să observăm lucruri! Azi, despre statul de drept. Articol unic: Nimeni, dar absolut nimeni, nu crede că fostul șef al PSD ar fi fost eliberat (deși era dreptul lui legal), dacă asta nu i-ar fi profitat sistemului actual din România. Cu alte cuvinte, s-a dat ordin de sus. Am mai văzut și indignarea din unele televiziuni vizavi de latura morală a chestiunii, anume că penalul Dragnea ar fi trebuit să-și ispășească pedeapsa pînă la capăt, pe motiv că nu s-a căit și nu s-a îndreptat, fapt ce reiese din refuzul lui de a-și recunoaște fapta. Este, deci, îndărătnic și necompliat, deh!

N-am mîncat sufficient de mult și de prost cît să-mi ajungă să vomit scîrba provocată de morala din televiziuni dar poate reușesc s-o malaxez și s-o elimin pe cale naturală.

Tot ieri, am aflat de la o papagaliță de la putere, de ce prelungesc ăștia din capul statului starea de alertă, fără nici un temei, logic sau legal. Eh, de ce credeți?

Pentru că e o sculă pe care să pui mîna în caz de ceva, un instrument în care să te-nfigi la o adică, un blockstart de unde să te repezi ca Speedy Gonzales în vistieria țării ca să faci achiziții în regim de urgență, să bagi usturoi în televiziuni.

Fiindcă, deh, nu știi niciodată cînd dau aliații comandă să vină valul!

Acuși, acuși, vine sezonul rece și o vezi pe Suzie cum bagă capul în televizor și ne anunță cînd și cît o să plîngem!



https://inpolitics.ro/romania-educata-si-o-intrebare-tulburatoare-presedintele-sufera-de-alzheimer_18449465.html

https://romanialibera.ro/opinii/mai-multa-europa-explicatii-mai-de-la-tara-842982



https://freefrompress.blogspot.com/2021/07/pandemie-citate-si-pareri-autorizate.html



Presa e mituită de miliardarii lumii

Journalist Udo Ulfkotte – “Sunt journalist de 25 de ani. Am fost învățat să mint, să trădez și să nu spun niciodată adevărul publicului. … Am fost mituit de miliardari americani să relatez… nu chiar adevărul.”  https://libertyblitzkrieg.com/2017/01/17/german-journalist-who-spilled-the-beans-on-cia-media-influence-has-died-at-56-of-heart-attack/

Mai exact, L. Dragnea s-a luat de ONG-iștii lui Soros iar Presa a parat cu “acțiunile la purtător”. Rezultatul: clienții ascunși ai “Societăți deschise” pot să manipuleze în continuare…”  https://freefrompress.blogspot.com/2017/07/ce-s-mai-intimplat-in-ultima-vreme-la.html