miercuri, 21 februarie 2024

Despre supermarketuri şi penelişti

Pentru baroni, nu vine prăpădul din 2025?  https://freefrompress.blogspot.com/2024/02/si-totusi-nu-cumva-sunt-prea-multi.html


40% din alianţă pentru un partid de 10-15%? Serios? A ȋnţeles cineva cărui segment electoral se adresează acest partid, mă-ntreb cu uimire, fiindcă părerea de rău mi-a trecut demult?

Unuia select, intellectual – par a spune sondajele, deşi nu se vede vreo aglomerare de academicieni şi academiciene la vȋrful partidului. Ce-i drept, nu deschide unul gura fără să insulte populaţia iar asta ȋi pune, ȋntr-adevăr, ȋn capul maselor.

Iar masele l-au văzut pe istoricul PNL performȋnd ȋn pandemie, un moştenitor de blazon, cu un singur slogan Romȃnia e bolnavă. Care, nepăsător faţă de mediul privat, nu face zid decȋt ȋn faţa multinaţionalelor – care se pot apăra şi singure.

Ca acum cȋnd cer demisia Ministrului agriculturii pentru c-a zis că ar desfiinţa aşa numita marcă proprie a supermarketurilor? Adicătelea, cele mai ieftine produse, zice presa care dă numai ştiri ȋn care poţi să ai ȋncredere.