marți, 9 martie 2021

Masca este efigia Dictaturii Covid. Muzeul victimelor colaterale stării de alertă. K. Iohannis se implică

 


“Ȋn prima zi cînd am intrat pe acel modular am rămas uimită și foarte șocată. Mergeau seringile automate de sedare, propofol plus fentanyl, propofol cîte două fiole, fentanyl două fiole. Se miza că se descarcă telefonul, rupea legătura cu realitatea, cu aparținătorii, copiii…” 

Fiindcă suntem împunși din toate părțile de intervenționiști încorporați în așa-zisa societate civilă - o armată de oengiști, în fapt - care vin cu tot felul de propuneri în numele tuturor celor care nu și-au dat acordul, mi se pare normal să venim și noi cu o propunere: înființarea muzeului victimelor colaterale stării de alertă instituite în numele pandemiei.

E timpul să progresăm, m-am săturat să tot aud de înființarea altor și altor muzee ale comunismului, despre care oricum idioții noi generații, crescute de televizor și spălată pe creier cu dezinfectant nu știu și nu ar înțelege nimic nici dac-ar ști.

Adică, dacă asociațiile mămicilor care vor să alăpteze în public, cu tot dinadinsul, pot să propună o lege a vaccinării obligatorii în vremuri tulburi ca cele de acum, de ce n-am propune și noi un muzeu al victimelor stării de alertă?