vineri, 12 martie 2021

Florin Câțu, Ursul de aur și “Dictatura unei culte sanitare”

 


“Dictatura unei culte sanitare” O spune un professor universitar dar, de la o vreme, evit să dau numele celor care contestă terorismul medical. “Partidul Coronavirus”, mai spune acesta, care vrea să se mențină la putere cu orice preț. “Le-aș transmite politicienilor și administratorilor sistemului medical: Luați-vă labele după medicină!” Dr. I. Benedek.

Asta este epoca în care personajul Câțu se pretinde premier. Merci! Cu toată țara închisă în case… și lui Kim Jong Un i-ar fi plăcut.

Treaba lui F. Câțu este să rupă coaliția și cam atît.

https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/masca-este-efigia-dictaturii-covid.html

Titluri din presă. Asta e țara pe care el o merită:

Șocant, pacient internat și-a băgat cuțitul în inimă - Manevrele guvernului pentru introducerea pașaportului de vaccinare – Dezvăluiri din spitalul groazei -  Scandal la groapa de gunoi Cățelu – Mărturii șocante: Prizonieri printer “morții vii” - Taximetrist atacat cu spray lacrimogen în mașina de către polițist – Pompierii au greșit spitalulAtac mafiot, tînăr scos din mașină și bătut de doi indivizi – Mărturii cutremurătoare, barbaria din spitalele covid – Vaccinarea Astrazenaca suspendată în 9 țări - Bărbat jefuit după ce a leșinat pe stradă – Scandal cu mascații la mall – Bolnavă de covid scoasă din spital pe întuneric –