luni, 6 februarie 2023

Cutremur în Turcia. Precizare

 


Din punct de vedere astrologic, nimeni nu “prevesteşte” nimic! Astrologia indică şi se bazează pe faptul că există ordine în Univers şi pe repetitivitatea evenimentelor – niciodată identic (pentru noi), fiindcă nu ne ajută prea mult ce ştim din epoca pietrei, de exemplu.

De prevestit, prevestesc agenţiile de rating – atunci cînd au un interes, Organizaţia mondială a sănătăţii şi oamenii de ştiinţă (cum ar fi Bill Gates), care ştiu ei bine ce-au făcut, învîrtitorii din umbră care vor să controleze banii, politica, viitorul etc.

Cînd spui că, românii sunt din ce în ce mai bolnavi şi pari să ştii exact, procentual, de ce boli suferă fiecare – pe baza nu-ştiu-cărui algoritm… îmi sună a prevestire, fiindcă studiul ştiinţific nu e menţionat în spotul publicitar sau de campanie.

Am înţeles, dintr-un interviu al lui Fauci, că intenţia ştiinţifico - globalistă este de a uni ştiinţele sociale cu ştiinţa facerii şi prefacerii de vaccinuri. De aceea, probabil, vaccinul covid era “sigur şi efficient”, că poate prevestirea s-ar fi adeverit, dacă şi noi “împreună”, în bulele noastre sociale, ne-am fi dorit mult, mult de tot.