miercuri, 9 iunie 2021

Pe noi nu ne salvează nimeni!

https://antipresa.blogspot.com/2021/06/breaking-news-constitutia-romaniei.html

(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei.  http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339&idl=1&par1=1 


Zilele acestea, presa sfințește inundațiile de la Craiova cu piciorul de mort găsit la o mînăstire și se face a nu vedea că CCR și-a dat acordul pentru ca, ce ni s-a întîmplat din 11 martie 2020 încoace, să ni se-ntîmple și de-acum încolo. Sper ca, la iarnă, cînd s-o băga iar marfă covid la televizor, s-avem doar picioare vorbitoare pe micul ecran. Odată, pentru că n-are rost să dai din cap, cîtă vreme știrea stă-n poante și pe urmă, fiindcă am vrea să le pupăm, direct, picioarele salvatorilor.

Apoi, ca să nu uit, Planul Marshal, mult invocat acum, a fost succedat, la vremea lui, de reforma monetară. Așa că, cel mai probabil, după ce îi va mîntui pe români trecîndu-i prin secțiile ATI spre locuri cu verdeață și fără emisii de carbon, guvernul Picior de Mort îi va trece pe supraviețuitorii muribunzi la moneda euro. Dar tot în saci de plastic, pînă-n 2035, după o prăduială bazată inclusiv pe taxe, impozite insuportabile și o inflație bruscă (Turcan a zis că pensia nu va mai avea nici o valoare). În acel moment, fiecare sărăcit va primi de sufletul lui, să zicem, 60 euro, în schimbul a tot avutul, pe care îl va dona de ortul popii, al spitalelor și al mafiei pandemiei.