joi, 26 ianuarie 2023

Priveşte înapoi cu mînie Trei ani de crime – covid

ianuarie 2023 - Ştefania în România https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2023/01/stefania-moare-n-romania.html Presa a aflat de ce!

"De 2,5 ori mai mulţi oameni au murit cu covid în 13,5 luni după vaccinarea completă, decît în cele 21,3 luni anterioare vaccinării complete a 80% din populaţie."


Traducere, integral


Priveşte înapoi cu mînie Trei ani de crime - covid https://www.spectator.com.au/2023/01/look-back-in-anger-5/

“Vă amintiţi această glumă: un adolescent îşi ucide părinţii, după care cere clemenţă instanţei de judecată, fiindcă e orfan? Australian Medical Association a susţinut restricţiile lockdown-ului, la momentul respectiv, iar acum se plînge că sunt prea multe operaţii restante. Uite o întrebare: dacă sumele enorme aruncate pe covid ar fi fost direcţionate spre tratarea bolilor cu cea mai mare mortalitate - folosind evaluarea standard, anuală - oare cîte boli ar fi fost evitate, în toată lumea, în următorii zece ani? Răul pe care l-a produs lockdown-ul iese la suprafaţă prin nr. de morţi în exces, pierderile de locuri de muncă, haosul în lanţurile de aprovizionare, creşterea costului vieţii şi condamnă generaţii întregi la sărăcie şi inechitate între naţiuni şi în interiorul lor. Analfabetismul istoric este acum o cerinţă pentru un job de “expert”. Germania a ars 17,24 mil. de măşti expirate şi încă face stoc pentru alte urgenţe din viitor. Să ne amintim ce spunea M. Thatcher despre care-i problema socialismului: Politicienii nu învaţă din greşelile pe care le fac cu banii altora.

Presa, la fel, are în atribuţii să aştepte să treacă timpul, ca nişte stenografe cu amnezie. Statul a dictat fiecare aspect al vieţii oamenilor, pînă în cele mai absurde, caraghioase şi intime detalii. Cum nu se cunoaşte un antidot la încrederea oarbă în govern, oamenii s-au supus directivelor draconice venite de la politicienii care s-au folosit de pumnul de fier ca de glonţul de argint.