marți, 22 august 2017

Sinucidere pe calea ferată



Oamenii trebuie lăsați, în pace, cînd vor să divorțeze iar femeile care nu mai vor copii trebuie să poată apela, cînd doresc, la asistență de specialitate. Femeile sunt în legitimă apărare în această problemă!

În ceea ce privește cazul femeii care s-a sinucis cu copiii de mînă - cu excepția ROMANIA TV care n-a ars-o politically correct - din televizor s-a tras următoarea concluzie: “Nebuna” trebuia monitorizată, fătată, iar însămînțată, iar … și copiii să-i fie luați!

Încă din anii “90, propaganda criminală americană - pătrunsă ca poluarea, pe toate canalele - a discriminat copiii din familii divorțate etichetîndu-i drept infractori, repetenți, paria etc. N-am văzut nici un ONG-eu să se sesizeze, p-ăștia frecîndu-i grija de legea alăptatului în public într-o țară unde nimeni, niciodată nu a fost deranjat de asta. Deși, dacă te apuci să provoci lumea cu o ceată de mămici alăptînd ostentativ lîngă o gogoșerie, de exemplu, s-ar putea, pe drept cuvînt, să provoci scîrba publică.

Revenind la cazul de față, nu e prima, nici ultima femeie care își pierde mințile la gîndul că nu se poate opri din făcut copii dar aici trebuie lămurite mai multe lucruri, înclusiv conținutul exact al biletului de sinucigaș!
Popă ieșit ca prostu’ să condamne sinuciderea