joi, 11 octombrie 2012

STIRILE PRO-TV



STIRI CA-N VIATA, VORB-AIA!


Aseară, Stirile Pro-tv au fost un back-up pentru Măruță, un fel de Happy Hour în formă continuată. Principala emisiune de știri a celui mai titrat post de televiziune din România, prezentată de cea mai bună prezentatoare din România a debutat în forță cu știrea de interes național despre bărbatul Nicoletei Luciu care și-a pălit amanta pe iaht. Intâmplarea, care zăcuse nebăgată în seamă pe toate ziarele a fost sucită și pe-o parte și pe alta și din studio și de la fața locului, probabil, un preambul a ce va să vină în emisiunea tabloidă de după știrile de oră 5.

A urmat informația care ar fi încăput la știri pe scurt despre Dan Bittman care și-a desfundat o arteră tocmai în Germania, apoi interviu cu “Mama Zina” care “rupe tăcerea” și povestește ce bine e la azilul de 5 stele cu mobilier de două stele și cu doctorul care o servește cu “bănănuță”, urmat de o curățire la moaștele Sfintei Parascheva însoțită de o poveste de viață a unei credincioase căreia, după ce s-a rugat, i-a trecut un vânt pe la ceafă. De altfel, pelerinajul, care ține vre-o săptămână, beneficiază de reclamă mai ceva ca o stațiune la mare în sezon, având în vedere că “turiștii” sunt în jur de un million iar cazarea are prețuri de lux. Asta e aFacerea Lumii!
 
Abia pe la 19:20 a trecut cu viteza sunetului știrea despre inflația crescută până hăt! la 5,3% care, mai bine era dusă la Sfânta s-o mai potolească. Şi, dacă nici asta nu va luat pe sus, nu-i nimic, Stefan Bănică-junior pregătește “surpriză după surpriză”. In ordinea asta și câte una pe rând nu îngrămadite cum ar fi “Surprize! Surprize!”. El mai cântă ceva, de data asta, mai altfel, nu cine știe ce, cât să se vândă. El cu Marius Moga au combinat niște triluri-stiluri cu soul și le vor povesti doamnelor dezamăgite de viață “Ce e dragostea?” văzută de la mică altitudine.
 
Pe final, ca să încheie într-un ton optimist, mai ales pentru cei care “o încheie” mai curând, un doctor care a stat în coma a scris o carte, unde altundeva decât în SUA, la ei e foarte profitabil să fii fost ca și mort și, ce să vezi, Raiul există! E o chestie cu râme, fluturi și nori roz pufoși.
O seară excelentă!