vineri, 11 septembrie 2020

Luați de votați, Elefantul de lîngă Nicușor Dan

https://freefrompress.blogspot.com/2020/02/preventia-frate-cu-anticipate.html
Incredibil, ce metamorfoză! Poate, mi se pare, dar, “independentul” Nicușor Dan s-a transformat în altcineva. A lăsat-o mai moale cu planul urbanistic și nu mai suflă o vorbă despre milionul de copaci care ar trebui plantați în București. În schimb, ți se rupe inima, cînd îl vezi că își ia lădița și se expune înjurăturilor, la șosea, doar ca s-o “critice” pe G. Firea fiindcă ar fi fost susținută, odată, de L. Dragnea, mortul politic îngropat la Rahova!
Adică, face campanie marca Sandra Pralong, Președintele Proștilor și noua Realitate, acum, pe plus. Ăsta e genul de campanie care spune: votați și muriți, dați-vă dracului, de alegători, n-o să facem nimic din ce v-așteptați!

Alt plus, pentru campania lui N. Dan, de-a dreapta lui s-a agățat celebrul vindecător ong-ist, V. Voiculescu, împreună cu un slogan nemuritor, ca mesaj, folosit ca picătura chinezească în emisiunile de știri: Bucureștiul umilit.

Poate ne spun și nouă Serviciile, Justiția, V. Ponta și C.P.Tăriceanu – cei doi care se opun, din vorbe, pandemiei de umilință și îmbotnițare – cum se face că toată clasa politică stă în genunchi în fața unor ONG-uri și le oferă ce-și doresc?