luni, 6 februarie 2017

Altă întrebare!



De ce susțin unii votanți PSD ordonanța care amnistiază corupția?

Pentru că, aceștia cred că Băsescu n-a mers la pușcărie, Elena Udrea n-a mers la pușcărie, ăștia de la PSD de ce să nu scape? Înțelegeți? Votanți PSD cred că ordonanța 13/2017 se aplică doar PSD-iștilor nu și întregii clase politice. Adică, ei nu știu că toată corupția beneficiază de această ordonanță, Udrea și alți politicieni din așa-zisa opoziție nefiind scăpați decît după intrarea în vigoare a acestei ordonanțe!

De ce a făcut PSD-ul această mișcare imbecilă de a legaliza corupția fățiș?

La “ambîț”, cum zicea av, Sergiu Andon, avocat care împreună cu avocatul Bolcaș au fost mari susținători dintotdeauna ai PSD-ului, mai puțin acum cînd i-au făcut terci pe deștepții care au ticluit o lege sfidătoare pentru popor dar prin care creează o clasă super-privilegiată: politicienii. Adică, după legea asta care-i permite înfruptarea, după pohta inimii, din avutul statului,, singura “competență” care-i mai lipsește “alesului” e dreptul de viață și de moarte asupra “robilor”.

Deci, de ce a făcut PSD-ul asemenea tîmpenie, cîtă vreme acest partid e maestru în încîlcirea legilor și încurcarea organelor de anchetă în cele mai subtile moduri cu putință: printr-o virgulă, o omisiune, o amînare a normelor de aplicare etc. De ce?