marți, 29 iunie 2021

Interesul public de sub starea de alertă

Cît establishmentul illegal și laș se ascunde și pîndește ca un rahat de sub foaia de ziar numită stare de alertă, viața se împuținează natural și chiar voluntar, ca să nu mai cocoșeze spitalele cînd s-o băga și-n laboratoarele de la noi virus Delta.

Specialisti: În toamnă, se vor infecta și vor intra în carantină exact localitățile https://antipresa.blogspot.com/2021/06/breaking-news-vesti-bune-despre-valul-iv.html

Odată pentru că, să mai aduci pe lume un copil, în zilele noastre, înseamnă, ori să fii prost, ori să ai un plan (iar cercetătorul englez cred că știe răspunsul) apoi, pentru că sinuciderile provocate de campaniile TV și tortura din spitale – numite, la șmecherie, “depresii post-covid” - continuă chiar și între valuri, scopul pandemiei fiind atins. E și cazul adolescentului care s-a sinucis în urma unei depresii căpătate în spital-covid și a mamei lui care a murit lîngă el după ce l-a găsit spînzurat. Nu e mare lucru, beneficiile sunt mai mari decît pierderile, nu?!

În același timp, pentru că salvatorii pandemiei au luat o pauză ca să-și panseze pumnii și să se antreneze pentru la toamnă, o vreme, românii pot să moară și fără ajutorul statului și, ce-i mai rău, să fie regretați și conduși la groapă, fără grija raportărilor zilnice.

A murit Florin Condurățeanu, un fel de Joe Cocker al jurnalismului, care performa pentru public din toată ființa lui și cu toată cultura lui enciclopedică, înțeleg, fără să-și facă probleme că se sacrifică pentru un popor de proști, ca alții, și fără să ridice pretenții la statuie.