joi, 16 august 2012

PHILIP GORDON IN ROMANIA



In WIKIPEDIA
Asistentul secretarului de stat, Hillary Clinton, a venit în România să se lămurească în legătură cu “exercițiul democratic”, puciul parlamentar, pentru cunoscători, dat de 256 de aleși. Mai întâi, Philip Gordon a mers în “garajul” în care puciștii l-au aruncat pe Președintele țării și, deși știam doar, de atâta timp, unde a fost exilat Traian Băsescu, imaginea în care un înalt demnitar american se coboară pe o străduță ca să aibă o întrevedere cu Președintele României ne-a dat întreaga dimensiune a grozăviei în care ne aflăm. Intr-adevăr, Crin Antonescu prezintă situația de fapt așa cum e, Parlamentul României împreună cu un trust de presă și alți iresponsabili au luat Președintele ales al țării și l-au aruncat într-un “garaj” după care l-au numit “un cetățean oarecare”. Apoi Philip Gordon împreună cu Traian Băsescu   și cei câțiva consilieri strecurându-șe prin uși înguste ca să ajungă într-o cămăruță, ocupată ,aproape în întregime, de o masă acoperită de o pânză albă, și luminată de un pătrățel de geam, strigau, din toate puterile, dacă mai era nevoie, lovitură de stat! Apropo de asta, cei veniți din străinătate, fără să știe nimic din ce se întâmplă în țară, au avut aceeași impresie când au văzut afișele macabre pe care scria “Demite-l! Demite-l!”

Ce mai avem în toată povestea: 7,5 mil. de alegători, plus sau minus fraudele și cei care au votat inconștient, care au consimțit la lovitura de stat, Antena3, postul pucist de sub comanda unui securist-turnător cu dosare penale, cu cea mai mare audiență dintre posturile de știri, 53% din populație care crede că era mai bine în communism, un premier mincinos pathologic cu încredere de peste 60%.

Cu ce rămânem: istoricii vor găsi multe merite ale acestei perioade în care noi vom fi îngropați statistic, Europa și-a luat notițe pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, alții vor spune c-a fost bine fiindcă a ieșit la iveală ceaușismul care ardea mocnit, unii spun c-a fost bine că ne-a băgat în seamă tot mapamondul iar noi ne-am ales cu o fobie de care suferă americanii și care ni se părea de tot râsul: fobia comunismului!  

Breaking News:  www.rtv.net

ROMANIA TV tocmai a dat lovitura: a primit niște fotografii cu jud. MONA PIVNICERU, membră CSM și propusă de Antonescu și USL ca Ministră a Justiției, în mașina lui ANDREI NASTASE, fiul lui ADRIAN NASTASE.