luni, 19 iunie 2017

Hei, Watson!



Ce zici, o fi politica manipulată “pe surse”? Ridică-ți fundul de pe dosare și cască ochii, lasă lupa, uită-te la televizor! Nu mult, o dată și bine, cît să te prinzi că sunt aceleași stiri de acum 25 de ani și că tot astea vor fi și peste 25 de ani!

Dezvăluiri pe bandă rulantă, știri numai de la agenții de presă, informații doar pe surse și opinii ONG-istofage! De unde crezi că vin astea?
Greșit, din comunism!

“Securiada” de la începutul anilor “90 a picat într-un moment cînd occidentul ne mîngîia pe creștet de mila morților revoluției, “bătălia de la Costești” și  una dintre “țigarete” au alungat primul Președinte considerat a fi “schimbarea”, două “suspendări” ale Președintelui Băsescu, între care prima chiar în 2007, la cîteva luni după intrarea în UE iar a doua, apparent inutilă, fiind plasată la citeva luni înainte de terminarea celui de-al doilea mandat, care ne-a trimis direct la coada democrației iar acum avem mazilirea guvernului în moment de creștere economică - zice-se, nemaiîntîlnită - , în urma a ceea ce s-a numit “vizita istorică” a Președintelui K. Iohannis la Casa Albă și în condițiile în care lumea se schimbă iar țara noastră este băgată în seamă mai mult ca oricînd, inclusiv prin întîlnirile actualului prim-ministru cu omologi din lumea bună. În Europa oricine e mai “bun” ca noi!