vineri, 9 decembrie 2016

Anti-campanie electorală. Anti-revistă pentru femei.


Primul argument invocat întotdeauna în lista cu îndemnuri “De ce să mergeți la vot” este: pentru că d-asta au ieșit oamenii în stradă la Revoluție. Să muriți voi, că pentru asta au ieșit românii la Revoluție!


Iulian Capsali (stânga, cu familia): “Îmi doresc să mă mântuiesc dar nu singur.” Adică să ne tragă și pe noi în raiu’ lui.
“Decizie în premieră într-un stat European: menţiunea "sex neutru" este permisă pe certificatul de naştere al unei persoane intersexuale”  http://www.gandul.info/international/decizie-in-premiera-intr-un-stat-european-mentiunea-sex-neutru-este-permisa-pe-certificatul-de-nastere-al-unei-persoane-intersexuale-14840235

“An estimated 25,000-32,000 women become pregnant from rape each year. Activists such as the Rape, Abuse and Incest National Network want state laws to offer better protection for those who choose to keep and raise their children.” http://www.economist.com/news/united-states/21607887-when-alleged-rapists-sue-parental-rights-question-proof
Articol din 4 febr. 2014- http://www.dailymail.co.uk/news/article-2551531/Romanian-women-highest-fertility-rate-EU-experts-say-Britains-support-children-acts-draw.html Deși în Polonia avortul este interzis iar în Marea Britanie nu, rata natalității în rândul polonezelor a crescut cu 2/3 în UK. Rata natalității în rândul imigranților e cu două treimi mai mare în UK față de țara natală.
În Marea Britanie româncele nasc, în medie, 2,93 copii față de 1,25 în țară.
 Acum știm că bătălia se dă pe copii pentru că atacurile sunt pe față!
“Natalitatea” este despre “obligativitatea” ca femeia să procreeze la comandă iar copiii să fie înmânați “autorităților” care să-i “educe” în propriul folos!