vineri, 10 august 2012

LOVITURA DE STAT DIN USA IN USA



“DECLARATIA” și “MEMORANDUMUL”
www.realitatea.net

Lovitura de stat a ajuns la faza “din ușă în ușă”. Mai întâi a confirmat previziunea cea mai tare a lui Ion Cristoiu, la care nimeni nu gândea, și anume, aceea că, puciștii nu s-ar fi apucat de treabă dacă n-aveau ceva “aranjat” la Curtea Constituțională. A ieșit la iveală zilele trecute că, niște judecători din cadrul CCR au modificat, pe ici, pe colo, prin punctele esențiale, deciziile Curții ștergând câte un NU sau făcând pierdute cuvinte întregi care ar fi schimbat în totalitate sensul.

www.romanialibera.roIn adresa trimisă Guvernului, Curtea solicită  actualizarea, până la 31 august, a  listelor , iar ȋn comunicatul trimis presei, Curtea anunţă că a cerut " listele electorale  permanente actualizate ȋn baza cărora s-a organizat referendumul".” La Curtea Constituţională se falsifică hotărâri ȋn folosul USL? 4 August 2012

Ca să dreagă făcătura, CCR a dat o erată pe care puciștii au refuzat, o vreme, s-o publice în MO. Ei nu știu de NU! Așa că, după ce ieri s-a aflat că Ponta Nebunul a mințit în legătură cu renunțarea la mini-recensământul ce trebuia făcut de recenzorul Nea Vasile, astăzi, Radu Stroe, ministrul cu administrația din cadrul MAI, a anunțat că erata dată de CCR și publicată în Monitorul Oficial este”un fals, o hârtiuță” și că el n-o recunoaște. Lovitura de stat continuă la Curte și din curte în curte până când cetățenii români care muncesc în străinătate vor fi excluși din lumea noastră unde legile ni le facem singuri nu după cum spune Europa iar cetățenii care refuză să recunoască legitimitatea puciștilor vor fi amenințați din ușă în ușă cu sectoristul care trebuie să-și intre în drepturi ca pe vremea lui Ceaușescu.
Ultima găselniță a uzurpatorilor este un “memorandum” prin care se cere primarilor să scoată după listele permanente nouă categorii de cetățeni, ilegalitate care ar trebui să valideze referendumul. Memorandumul nu are valoare legală așa încât, primarii, orice vor face, vor plăti de unii singuri tot așa cum, “declarația” din Parlament era doar o pălăvrăgeală care l-a împins pe Victor Ponta să încalce Constituția. Pentru că ambele cerințe sunt ilegale și anticonstituționale puciștii au inventat un sistem de legiferare a loviturii de stat pe care au încercat să-l impună și altora ca să-i împingă să încalce legea pentru ca apoi să sprijine putch-ul până la capăt.
Oricum, dacă apăreau la ușa noastră “sectoriștii USL”, ieșea urât! Noroc cu supapele stenograme care încep să răsufle puciul pentru că, cele câteva zile cât o să mai stea “nealesul” la Cotroceni, sunt mult prea multe!

www.adevarul.ro STENOGRAME CU MINIŞTRI: "Să fugim din acest grup infracţional organizat!"
10 august 2012