luni, 23 ianuarie 2017

Proteste Anti-coruptie, Anti-amnistie, Anti-grațiere


Bunăstare si Corupție!, sloganul PSD pentru alegători.

Bunăstare pentru bugetarii de lux, pentru pensionarii de lux, pentru mămicile și tăticii de lux, bani pentru mediocritatea din sistemul de învățământ și desigur bani pentru mai multă pâine pe masă pentru săraci. Ad litteram, adică doar pentru pâine, fiindcă pentru întreținere – de a cărei “explozie a facturilor” – presa n-a mai vorbit exact în anul în care s-a întâmplat – nu ajung.

Corupție pentru aleși, pentru neamurile lor sau pentru aleșii lor prin alianțe de tot felul, pentru sponsorii lor și nu doar atât, corupție pe viață. Legea amnistiei și grațierii nu este despre deținuții de drept comun decât în măsura în care politicienilor le folosește să pună pușcăriașii pe noi ca să vedem că e loc și de mai rău. Aici se potrivesc la fix cu “dreapta” care ne-a scuipat după ultimele alegeri prin vocea unui ziarist care a zis că românii o duc prea bine și d-aia nu votează. Deci există consens între cele două orientări fiindcă ideologiile de-asta au fost inventate, ca să ne învețe minte.

Prin urmare, legile care se leagă de codul penal și eliberări din închisoare nu sunt nici măcar pentru cei câțiva politicieni/afaceriști care ar ieși din pușcării, pentru că PSD-ul mai are pile prin Justiție ca să-i scape prin alte modalități, ci despre legalizarea corupției pe termen lung. Toată această gloată politică trebuie, pe de o parte, să-și asigure viitorul de lux pentru ea și progeniturile ei iar, pe de altă parte -  și e o chestiune personală pentru ei – trebuie să se asigure că se vor îmbaroniza pe fiecare bucată de proprietate publică sau privată.

De asta nu se renunță la politizare!

Ştiți spitalele alea împuțite care stau să cadă? Ei bine, acelea vor fi într-o zi scoase la privatizare la fel ca fabricile după vremuri și, tot la fel, vor fi vândute cu un preț mai mic decât șpaga iar cumpărătorul își va scoate banii din vânzarea unei părți din teren, a aparaturii sau fierului vechi!

Nu se vor opri până când în țară nu vor mai rămâne dintre băștinași decât clienții lor, votanții lor. De ce credeți că până și administratorul de bloc e membru de partid? Pentru că există o mafia imobiliară și până și blocul va ajunge în posesia baronilor. Ce să mai vorbim de locuințele și terenurile de la țară unde déjà oamenii au fost forțați să vândă iar de restul se ocupă bandele de hoți!

În fine, se mai întâmplă ceva de la care toată lumea întoarce capul. În afară de faptul că accidentele mortale de circulație s-au înmulțit atât de mult încât românii zici că se urcă în mașina cu intenția de a se sinucide în masă, precum păsările care se aruncă din cer sau balenele care eșuează intenționat la țărm, se instalează un trend nou, extravagant și surprinzător ca un brand prost de țară: România horror!

De-asta, mie-mi place când politicienii, globalizarea, presa, Merkel, ONG-urile, doctorii care tratează ADHD-ul și alții continuă să-și facă planuri pe termen lung pe baza cercetărilor sociologice!

Horror! Spital fătă doctor? La Centrul Neuropsihiatric Măciuca nu există nici un doctor, iar angajații leagă bolnavii în chingi și pleacă să lucreze la vila managerului.

 Consiliul Județean Vâlcea, unde managerul are rude printre directori, și Asistența Socială au făcut controale, dar n-au descoperit cine i-a legat pe oameni.” http://www.tolo.ro/2017/01/23/oameni-legati-cu-chingi-de-tir-de-paturi-si-banci-la-centrul-de-boli-psihice-maciuca-pentru-ca-infirmierii-ii-amenajeaza-casa-managerului/?utm_campaign=Adevarul-Widget&utm_medium=Parteneri&utm_source=Adevarul

Huși (Vaslui) Florin Gavrilescu, fost consilier judeţean PSD  a dat un tun de milioane la construcţia unei şcoli, în timp ce elevii învăţau într-o clădire dărăpănată” adev.ro/ok6k5a
“Cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din România, de 35.000 de euro, a fost sistată, după ce reprezentanţii ANAF nu au regăsit, la control, suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o şi în baza căreia s-a realizat decizia de impunere.” http://www.gandul.info/financiar/cea-mai-mare-indemnizatie-pentru-cresterea-copilului-de-35-000-de-euro-lunar-a-fost-sistata-ce-a-descoperit-anaf-la-un-control-16093879
Procurorii au luat o moartă din sicriu ca s-o ducă la medicină legală în urma unei reclamații a doctoriței din comună (nevasta preotului) care s-a răzbunat pe familie fiindcă oamenii obișnuiau s-o sară și să meargă direct la oraș deoarece la ea nu se mergea “fără sacoşa plină”. http://www.evz.ro/vaslui-o-batrana-moarta-saltata-din-sicriu-cu-politisti.html