vineri, 23 octombrie 2015

Breaking news: S-a furat REVOLUŢIA! Din nou.



Astăzi s-a confirmat!
Ce se încearcă acum prin deschiderea dosarului unei singure Mineriade, Mineriada împotriva Pieții Universității, este înlocuirea motivațiilor REVOLUŢIEI cu “idealurile” grupului din Piața Universității: monarhie și alte restaurații de dinainte de communism. Adică se induce ideea că Revoluția nu s-a făcut împotriva lui Ceaușescu și a comunismului, în principal, ci pentru întoarcerea în alte timpuri: timpul partidelor numite istorice, timpul când Biserica te punea să muncești pe moșia ei ș.a. Dreptul primului născut, eventual.
  
Asta se pupă foarte bine cu noile tendințe mondiale trasate din varii direcții și cu muniție diversificată (de la Papa de la Roma până la interviuri-interogatoriu la care e supus președintele Obama fiindcă nu vrea să se “bată” cu Putin), tendințe anti-capitalism și pro-“dreapta” veche.

Agenții acestei mișcări (aseară la B1 au ieșit flăcări de entuziasm mobilizator) s-au aruncat agresiv dar pregătiți în această manipulare, deși Iliescu nici nu și-a început încălzirea în dosarul ce i s-a deschis abia acum două zile, susținând (Sabin Orcan) chiar că manifestațiile din Piața Universității reprezintă Adevărata Revoluție iar Dosarul Mineriadei, prin consecințe (imaginea în plan extern de țară bananieră, în principal) este mai important decât Dosarul Revoluției: 1 000 de morți degeaba, fără consecințe dacă nu te mustră conștiința.

Se încearcă acum ce s-a încercat și în anii “90, fără succes, anume impunerea ideii că anti-comunism înseamnă neapărat restaurație!

Dacă nu ești de accord, atunci ești communist, pro-rus, proscris etc!