sâmbătă, 2 februarie 2013

ALINA GORGHIU BAGA VIOLUL LA MEDIERE

La PROTV violul e doar o batjocură deci se încadrează la mediere!


Intr-una din emisiunile mai vechi, de la TVR, pe vremea când presa abia își dădea drumul la libertatea de exprimare și într-una din multele emisiuni tâmpite despre femeia care e și bărbatul care e altfel, o doamnă a fost întrebată dacă, în periplurile ei prin lume, a întâlnit o societate unde femeia are o condiție umană mai grea decât femeia româncă. Daaaa…cum să nu, a zis Doamna! Unde, a întrebat jurnalista? Păi..în Pakistan, a zis Doamna.

A trecut vremea și, luna trecută, toată lumea a văzut cum, în India, oamenii au protestat hotărât, timp de mai multe zile, punând presiune pe autorități să-i prindă pe violatorii în grup care au torturat o fată până au omorât-o. In India violatorii sunt spânzurați dar nu prea sunt prinși dat fiind faptul că societatea are sălbaticul obicei de a pune la zid victima și nu agresorul.

La noi, tot de curând, a fost violată în grup și filmată, deci fără dubiu, o fată de 14 ani din județul Giurgiu. Una dintre muierile intervievate a zis că “mă-sa” e de vină că n-o ține acasă iar magistrații îi judecă în libertate pe agresori considerând că nu sunt pericol public deși bestiile ar putea fi condamnate în doi timpi și trei mișcări pentru că, pe înregistrare, se vede cum o leagă pe fata și o violează!