luni, 2 mai 2022

Şoc! Viitorul sună bine!

Dacă ai putea ucide o singură persoană de pe planetă, cine ar fi?  https://antipresa.blogspot.com/2022/05/daca-ai-putea-ucide-o-singura-persoana.html


Adică, răul mic și răul mare vor fi înlocuiți cu binele mic și mai binele. Iar, pentru asta, trebuie să vă uitați la televizor fiindcă, astfel de “valori”, numai prin masca din plasmă puteți să descifrați.

Deocamdată, pînă la black-out-ul total și din toate punctele de vedere din 2024, pandemia și resetarea merg înainte. Iată cum!

O pediatră din Statele Unite are cîteva revendicări în numele celor 10 mil. de americani imunocompromiși, adică suferind de diverse afecțiuni cronice care-i fac predispuși la a contacta mai ușor o gripă, de pildă, și care necesită o perioadă de vindecare mai lungă decît la persoanele fără astfel de probleme medicale.

Pentru că, zice ea, cea mai bună mască pe care o poartă, N95, încă mai lasă loc de 5% probabilitate de expunere la germeni periculoși.

De aceea, persoana de mai sus cere ca imunodepresații să aibă drepturi speciale precum persoanele cu dizabilități iar restul lumii să fie obligată prin lege să se acomodeze, măcar și pentru a-i proteja de anxietate pe imunodeficitari.

Uită-te, ca să fii uimit, ce-ar putea însemna asta!