vineri, 5 aprilie 2013

DANIEL MORAR A DEMISIONAT



Arta compromisului sau trocul politic, așa cum i se spune zilele astea, s-a manifestat prin faptul că un porc politic, ar putea fi oricine dar, să zicem că e Victor Ponta, pe care președintele Băsescu l-ar fi făcut “a pig and a liar”-cum s-a spus într-o engleză apăsată pe Euronews, a primit satisfacție în fața unui tip cinstit, evident, din afara politicii, pentru binele țării.

Adică, după ce The Liar Pig a dat lovitura de stat de astă-vară și a creat “instabilitate” acum, ca să dreagă busuiocul în fața Europei și, în același timp, să se dea măreț în fața celor 7,4 mil. de bezmetici care au votat împotriva statului de drept, a primit în dar un compromis.

Dintre cei doi procurori șefi pe spatele cărora și-a făcut USL-ul campaniile electorale și de demolare a statului, Ponta s-a înțeles cu președintele Traian Băsescu și cu alții pe la Bruxelles să accepte în continuare pe unul dintre ei, Kovesi-că e o doamnă și să-l îndepărteze pe cel de-al doilea-Daniel Morar-ca să câștige și porcul o luptă “bărbătească” prin înlăturarea adversarului.