joi, 19 noiembrie 2020

Demolare și Reformă, by Klaus Iohannis


“Împreună cu Guvernul, sunt decis să facem ceea ce nu s-a realizat, de fapt, în România după 1989, adică să reconstruim tot sistemul sanitar din temelii.”  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-sunt-decis-sa-facem-ce-nu-s-a-mai-facut-in-romania-reconstruim-tot-sistemul-sanitar-din-temelii-1403941

Wow! The freaking Revelation: după Revoluție și Reformă a lui Ion Iliescu, Demolare și Reformă în stil K. Iohannis. Iar rezultatul este cel dintotdeauna: să se revizuiască, primesc, atît cît să vină ai noștrii!

https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/cum-sa-porti-masca-corect.html

Interesant dar, totuși, cîți oameni trebuie să mai moară pentru proiectul ăsta? Păi, după protocolul covid, care e și va rămîne la conducere, 95% la ATI, cu nemiluita dintre cei care ajung la spital și sunt tratați cu protocolu’, la fel cronicii sau cei care nu-și mai găsesc medicamentele, depresații, sinucigașii etc.

Vremea mesajelor soft a trecut, cum zicea un liberal. E o ticăloșie să mai trimiți pe cineva la vot fiindcă totul e clar: cele trei partide care se-nghesuie în față au votat în parlament, cu bună știință, dictatura morții și niciunul nu se angajează să renunțe la ea. Deci, de ce-ai vota? Ca să-ți dai acordul să fii ucis?