miercuri, 26 iulie 2017

Ce s-a mai întîmplat în ultima vreme? La purtător!



Să nu ne pierdem în amănunte!

Cît  Universul se cutremură de rîs iar ONG-iștii globalizării caută soluții să proptească axa Pămîntului ca să oprească timpul în loc, în țara Romînia zguduiala a inceput déjà.

Problema, recent apărută în Biserica ortodoxă, este doar secundar despre devoalarea homosexualității din interiorul instituției, scopul principal fiind forțarea acceptării homoclerului, chiar a celui “îs activ”, ca-n Germania, de pildă. Se vede asta și din atitudinea celor deconspirați ca homosexuali, care, în loc să-și pună cenușă-n cap, s-au întors cu tupeu împotriva șefilor de la București  transmițîndu-le că sunt posesori de “sutană la purtător” iar pe asta n-o să le-o ia nimeni, indifferent de “greșeli”. Ei nu vor să se-ndrepte, cum se cere în biserică, nici să părăsească establishmentul, ci să fie acceptați!

Probabil, în final, vor ajunge la un compromis (ca să nu se afle tot) și se vor pupa bărbătește în Piața Independenței după modelul cartelului politico-mediatic care tocmai a trecut printr-o astfel de negociere. Mai exact, L. Dragnea s-a luat de ONG-iștii lui Soros iar Presa a parat cu “acțiunile la purtător”. Rezultatul: clienții ascunși ai “Societăți deschise” pot să manipuleze în continuare fără să-și declare sponsorii iar politicienii care sunt acționari ascunși ai firmelor care fac afaceri cu statul nu vor fi desconspirați.