luni, 16 ianuarie 2017

Breaking news: România “acoperită" de agenți

Institutul național de mentologie anunță, prin toți porii deschiși în media, că România e sub cod roșu de securiști. Jurnaliști de “surse”, politicieni “ne-a votat poporul ca să facem ce vrem” și ONG-iști “implementatori de valori”, niciunii cu sponsorii la vedere, se bat în deconspirări entuziaste. În realitate, aflată în legitimă apărare – de frică să nu fie ea însăși deconspirată – bestia politico-mediatică deconspiră frenetic “acoperiți” demult cunoscuți ca să umple spațiul și timpul cu vorbe și nu cu adevăruri. “Anticorupția” a fost doar o etapă de adunat voturi și trebuie să fie exterminată fiindcă i s-a urcat la cap. E drept că și “anticorupția” a făcut greșeli iar când te bați pentru lucruri importante n-ai voie să greșești tocmai fiindcă n-ai voie să pierzi!

Ne aflăm deci în momentul când o televiziune făcută din șpagă și un infractor fugitiv schimbă șefii de Servicii și de Parchete din țara România. Infractorul fugitiv, Omul Serviciilor, trimite înregistrări cu delațiuni iar presa forțează, printr-o revoltă culturală, demiterea acestor șefi. Ca de obicei, sociologul sare și el cu cercetarea și oferă publicului rezultate la comandă, pe bani, din care reiese că poporul nu mai crede în anticorupție și șefii ei.

Ar fi de râs dacă ar fi în premieră, dar nu e . Rizibilul situației vine din faptul că personajele sunt ele însele agenți sub acoperire, “patrioți” și/sau “străini”, după cum îi aranjează. Binențeles “patrioți” înseamnă “tot al nostru” iar “străini” înseamnă “tot al vostru” dacă ne despăgubiți corespunzător pe noi propagandiștii voștri.

Prin urmare, să vorbească Presa despre “securiști” după ce, în urma scandalului izbucnit pe tema “acoperiților” din presă n-am văzut mai mult de unul să nege vehement că ar face parte din această categorie și chiar și acela a fost amuțit de cei din jur cu replici gen: n-avem voie să spunem, să lucrezi pentru securitate acum e cu totul altceva decât pe vremea lui Ceaușescu (ba, e chiar același lucru: turnător!), să fie deconspirați doar agenții străini, să nu compromitem instituțiile statului etc., e ca și când ar vorbi dezaprobator politicienii despre șpăgi și retrocedări ilegale.

În fine, ce nu e de râs e că, pe parcursul acestei trăncăneli mediatice ocazionată de Ghițăleaks a fost pierdut cel mai important amănunt și anume întâlnirile dintre oficiali români și CIA.
CIA este o organizație de spionaj americană care se ocupă cu ce vrea ea, de la lovituri de stat și traffic de droguri până la vaccinarea obligatorie în alte țări (că tot e un subiect continuu la modă și la noi), dă raportul când și cui vrea ea și are sub ascultare vre-o cinci miliarde, se spune, de utilizatori de telefonie și internet. Pentru siguranța lor, desigur!

Apropo, nu e adevărat că doar locația și ora unei convorbiri telefonice pot fi controlate, și conținutul poate fi decriptat. Asta ca să știe și ONG-urile teroriste care au militat pentru legea Big Brother. Că, doar, ce este un ONG-eu? Un … freaking “agent”! Ce caută ONG-ista Sandra Pralong printre consilierii președinției? Să implementeze, zice ea, valori universale, post-moderniste, ca să fim exacți. Un fel de revoluție culturală intelectuală, adică globalismul și Omul mai nou dar asta e o altă poveste. Chiar și C. Pârvulescu a trimis semnal (în eter, unde altundeva!) că și el se perindă pe lângă președintele Iohannis ca să împlânteze în societatea noastră “drepturi fundamentale” care n-ar fi respectate dar și asta e o altă poveste pe care o s-o spunem pe larg odată.

În rest, angajații din presă, de la “detonați” ca Turcescu și trecând pe la “bănuiți” ca R. Tudor până la făcători de partide cu “sursa” Jesus/Ioan ca R. Bogdan și angajații din politică precum Ponta sau Ghiță nu ne oferă altceva decât “informații” din surse sigure. Doar fac parte din serviciul informativ. Vorba lui Geoană: Nici voi nu mai știți câți sunteți!


Ăsta a fost ghinionul nostru,  să trăim alături de rămășițele sfârșitului lumii! Rămâne să vedem de mâna cui o să murim, de mâna “patrioților” sau a “străinilor”.

Care dintre ei o fi Rău cel mic?


„Domnul George Maior, in calitate de director general al Serviciului Roman de Informatii, a declarat ca identitatea ofiterilor acoperiti din presa nu va fi aflata niciodata, deoarece «e vorba de ofiteri acoperiti si de secrete de stat». Prin urmare, va solicit retragerea ofiterilor acoperiti din Televiziunea Romana, care trebuie sa functioneze independent si sa ofere cetatenilor informatii corecte si echidistante”, precizeaza Stelian Tanase.” http://caplimpede.ro/stelian-nastase-nu-mai-vrea-agenti-sri-la-tvr-va-solicit-retragerea-ofiterilor-acoperiti/
În privința celor două nume, cel puțin unul este actual. Șef de Stație CIA înseamnă persoana de rangul cel mai înalt din CIA care este trimisă într-o țară, fiind omul care se ocupă de toate operațiunile CIA din aceea țară. El poate avea o identitate declarată, sau una ascunsă, ceea ce pare a fi cazul celor doi oficiali ai ambasadei SUA, ofițeri CIA cu acoperire diplomatică, așa cum a deconspirat Sebastian Ghiță.” http://www.romaniatv.net/dan-andronic-sebastian-ghita-a-deconspirat-doi-ofiteri-cia-si-sedii-secrete-ale-sri-ce-urmeaza_333443.html
Use of vaccination programs
The agency attracted widespread criticism after it used a doctor in Pakistan to set up a vaccination program in Abbottabad in 2011 to obtain DNA samples from the occupants of a compound where it was suspected bin Laden was living.” https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence_Agency#Use_of_vaccination_programs