joi, 28 martie 2024

“otrava” din farfurie"

Un nou scandal care zguduie, “otrava” din farfurie, descoperire şocantă, “un atentat serios la siguranţa naţională”, pericol pentru sănătate, d-aia avem cancere la copii


Ei, dragii moşului, am lăsat ȋn urmă iarna care a lovit “cufurie” Romȃnia, a sosit sezonul alergiilor! Şi-odată cu el a venit şi primăvara.

Meniul zilei: reclama la pro-biotice pentru copii, din prima zi de viaţă, plus meniu pentru bebeluşi de la farmacie: “Piureul de orez cu morcovi şi carne de viţel reprezintă o hrană diversificată pentru micutul dumneavoastră”.

A controlat cineva, vreodată, mȋncarea pentru bebeluşi? Oare cȋte E-uri are un borcan de mȋncare cu “carne de viţel” care poate zăcea pe rafturi multe luni de zile?

Apoi, să consemnăm, doar, ce ghinion pe capul monarhilor britanici! Curat - ghinion! N-au fumat, s-au hrănit toată viaţa din ferme şi sere de legume proprii, s-au vaccinat regulamentar cu trei doze covid şi totuşi au făcut cancer.

Droguri, dependenţă, sfaturi

Lt. Joe Kenda: Cea mai bună metodă să te laşi de droguri… https://antipresa.blogspot.com/2024/04/droguri-dependenta-sfaturi.html

Meniu de Romȃnia

Gustos! - “Tiruri intregi cu marfă expirată din alte ţări aprovizionează supermarketurile din Romania” (A. Irimescu, fost ministru al Agriculturii) Poftă bună!

Deci, s-o lăsăm p-asta cu puiul ȋngălbenit cu “pulbere de gălbenele” (ne-au spus-o producătorii cu ocazia unui alt “scandal”) – ziceţi, mai bine, dacă şi anul ăsta vine Elon Musk la Bran!

O nouă specie de electorat  https://freefrompress.blogspot.com/2024/04/o-noua-specie-de-electorat.html

Uite, de ce avem cancere la copii:

Lichid fără zahăr, dar cancerigen - “Copilul obez va deveni adultul obez” Medicii sunt tranșanți: băuturile carbogazoase ar trebui interzise. https://www.pressalert.ro/2013/10/campania-pressalert-ro-otrava-din-mancare-racoritoarele-carbogazoase-care-ti-prajesc-neuronii/

“Ne-am întrecut peste măsură! Pentru lămurirea disputei cu puiul vopsit, ziarul Cotidianul oferă un premiu substanțial. Oferă chiar lui Horia Miron Constantinescu o vacanță gratuită la mare (evident, cu familia) dacă reușește să vopsească un pui de găină pe care cumpărătorii să nu-l distingă într-un galantar.”  https://www.cotidianul.ro/puiul-vopsit-si-unii-mai-prosti-ca-gainile/

Metale grele (arsenic), 5 linguriţe de zahăr la borcan (“devastator pentru copii”, spun medicii), dioxine, pesticide