joi, 2 iunie 2022

Casa ideală

Date false și sănătate: Bagi gunoi și scoți carnagiu  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/06/date-false-si-sanatate-bagi-gunoi-si.html#more


Cum se mai poate scăpa de Arafat. Dovezi spectrale

Fiindcă, după noile încălziri globale, suntem tot timpul pe fugă, tot timpul trebuie să scăpăm de ceva sau cineva. Un cod gălbejit de ploaie mocănească, o constipație, o cocoașă, o moleculă, un PCR, un  P…Putin, o durere-n…

Paranteză - Apropo de “spectrale”: Credeți că, în România, vor avea loc alegeri democratice în 2024? Ați auzit vreun politician să vorbească despre alegerile din 2024? Nu sociologi, nu presă, ci un politician?

Casa ideală. Cum se mai poate scăpa de Arafat. Dovezi spectrale

Bun. “O casă de piatră/ca moartea să nu răzbată” nu face față, dacă asta ar fi o alegere populară, pentru că aici vorbim de Arafat și Colegiul medicilor. Plus asociații.

84°F Rain Coming. Şi mai e și Marte în Berbec. Am citit niște sfaturi, într-un ziar super-quality American, pe educație sexuală pentru Marte în Berbec, phui! La toate se pricep americanii ăștia dar mai ales la tornade.

Un adăpost anti-atomic? Nț! N-apuci să te adăpostești. Preparedness-ul tău va fi tot timpul în defazaj cu simularea acțiunii din teatrul de operațiuni – în fond, un virus fantomă se găsește oricînd prin garderob iar “depistarea” bolnavului sau a negaționistului se face ca-n evul mediu, prin “dovezi spectrale”. Judecătorii și doctorii noilor protocoale, în tembelismul lor autocratic, nu mai au nevoie de dovezi palpabile și de microscop.

Bishop (acuzată de vrăjitorie): Sunt nevinovată.

Hathorne (judecătorul): De ce pari că, prin mișcarea corpului, faci o vrăjitorie în fața noastră, care pare să exercite o influență asupra victimei.”

Bishop: Nu știu nimic despre asta. Sunt nevinovată. Nici nu știu ce e aia vrăjitoare.

Hathorne (judecătorul): Atunci, de unde știi că nu ești vrăjitoare, dacă nu știi ce-i aia?”

Mda! Cînd vine vorba de ăștia care au “viziuni” de viitor, din care e musai să facem și noi parte, întotdeauna caut răspunsuri în trecut.

Şi cînd mă gîndesc că rîdeam cu lacrimi la emisiunile cu preppers!

Am 84°F în bară. Nu le convertesc, sunt prietenele mele și vreau să mă obișnuiesc cu temperaturi din ce în ce mai încălzite global. M-am uitat astăzi, un pic, la o emisiune cu femei, tvr-second-hand, care mi-a amintit că niciodată nu ești sufficient de pregătit.