vineri, 31 mai 2024

Democraţia secretă, ȋn secret


Mai ȋntȋi, pentru că ceva mai bun n-o să spun de-acum ȋncolo, am observat şi bun simţ ȋn rȋndul candidaţilor, de aceea, probabil că cea mai bună alegere e ca, acolo unde ȋn fruntea listei sunt oameni care pot fi ȋnvestiţi cu ȋncredere, se poate şi vota că, de ales programe... Anu’ ăsta au fost atȋtea tornade…

Chelia salvează Romȃnia  https://freefrompress.blogspot.com/2024/06/chelia-salveaza-romania.html#more

Apoi, ca să nu uit, am “simpatii ruseşti”. Ȋmi trecuse un pic de cȋnd cu vizita căpcăunului din Coreea de Nord (am oroare de creatură) ȋnsă, de cȋnd am auzit că e interzis, am, din nou, simpatii ruseşti.

Dar un motiv nu vine niciodată singur. Capturarea cu news alert a marelui spion, profund acoperit, care ȋşi declara public pe reţelele sociale simpatia faţă de Rusia, atunci cȋnd nu era pe stradă făcȋnd gesturi extreme - cum ar fi şedinţe de shooting cu obiectivele militare – e ce m-a ȋmpins la actuala intervenţie dramatică. “Spionul lui Putin”, această antennă parabolică de bulgari atȋrnată de balconul Ambasadei Rusiei - unde ȋnţeleg că mergea cu pȋra - cel mai probabil a fost turnat autorităţilor chiar de inamic.

După care ne-a fost turnat nouă sub formă de pumn ȋn gură.

Ȋn Romȃnia, după lege, ai voie să ai simpatii şi antipatii. Ȋn ciuda a ce cred unii, ai voie chiar să urăşti. N-ai voie să instigi la ură dar ai voie să urăşti. Chiar de moarte. N-ai voie să omori, dar ai voie să urăşti de moarte.