luni, 7 octombrie 2024

Transplant de rahat

“Tratamentul se numeşte transplant microbiotic fecal (FMT), unde fecalele unui donator sănătos sunt introduce ȋn intestinal unui pacient pentru re-popularea cu microbi “buni”” https://www.unilad.com/news/poo-transplant-daniell-koepke-fmt-192820-20241005

Aţi prins vibe-ul spooky? Hai, că vine cu vȋntoasele verbale, urȋt-mirositoare, cu tot! Imposibil de ratat: haznaua electorală, haznaua politică, apeluri disperate la alegeri ȋn cȋt mai multe tururi. Sunt pline ziarele de astea. Haznaua din fundul curţii - ȋncă activă ȋn campania alegerilor politice. Cel mai mare păcat al Preşedintelui ȋn funcţie – a pretins şi a primit o toaletă mai ȋnaltă decȋt a celorlalţi Preşedinţi. Ce aroganţă!

Tradiţia romȃnească, veche de sute de ani şi de la Revoluţie ȋncoace, e operarea unui transplant suplimentar de rahat asupra tuturor conducătorilor ţării, asupra istoriei, culturii, personalităţilor, statuilor, cărămizilor şi fiecărei fiinţe care a contribuit vreodată cu ceva bun la ţara asta. La fel, toată mizeria aruncată asupra poporului, ȋn general, a romȃnilor din străinătate sau doar călătorind afară – toată este lucrată şi digerată tot din interior.