miercuri, 15 februarie 2023

“Oracol” care “a prezis”

“No contest”, 13% - Capul de parlamentar îşi rezervă dreptul la tăcere  https://freefrompress.blogspot.com/2023/02/no-contest-13.html


Nu am acces la reţelele sociale aşa că trebuie să desţelenesc informaţia reală din părerile comunicatorilor din presa bătătorită. Astfel, am înţeles că cercetătorul olandez a spus, cu trei zile înainte de cutremurul din Turcia, că “mai devreme sau mai tîrziu”, un cutremur de peste şapte e imminent în zona respectivă. Unde s-a şi produs.

O.K., asta e altceva decît Cercetătorul olandez a “prezis” cutremurul din Turcia cu trei zile înainte!

Înţeleg că omul se bazează totuşi pe date ştiinţifice, statistică, probabilistică etc. şi, într-o oarecare măsură, pe poziţia planetelor. Interesant e şi că, presa, deşi îl compromite numindu-l “oracol” care “a prezis”, nu omite să facă reclamă previziunii acestuia despre cutremurul de peste şapte ce s-ar putea produce în România. După care îl fac praf şi pulbere.

Am aflat de ce nu vor guvernanţii să mărească pensiile? Răspunsul te va surprinde! https://antipresa.blogspot.com/2023/02/de-ce-nu-vor-guvernantii-sa-mareasca.html#more

Adevărul e că, dacă faci o previziune despre cutremur şi nu-ţi iese, eşti mîncat, fiindcă se vede că ai zbîrcit-o – e verificabilă - şi lumea are pretenţii, nu se uită chiar în gura oricui. Mergi la sigur dacă ai la dispoziţie un algoritm cu care şi Autorităţile Ȋnalt-Competente sunt de acord şi anticipezi valuri de covid, ca “cercetătorul Jurma”.

Dar, la altceva voiam să mă refer. Să facem o presupunere, prin absurd!