miercuri, 27 iunie 2012

ADRIAN NASTASE A FOST DUS LA INCHISOARE


CE SE INTAMPLA…  FIRESTE, CA M-AM SINUCIS!

E greu de făcut un top al prostiilor care s-au spus în ultima perioadă pentru că, în ceea ce privește mestecatul de vorbe, presa nu doar că depășește planul la hectar  dar stabilește și recorduri.  Acum, c-a fost vorba de un eveniment unic, de proporții cosmice, anume coborârea Sf. Duh din Primăverii printre păcătoșii  de drept comun de la Rahova, vaietele pocăiților din presă au luat toate formele de la blesteme până  la rugăminți și speranțe deșarte.

Mai întâi, în studiourile televiziunilor de știri s-a auzit o împușcătură din  casa lui Adrian Năstase. Zgomotul a fentat urechile reporterilor din fața casei și a fost  trimis pe surse  direct la Antena 3 și Rtv tot așa cum condamnatul a fentat încarcerarea și a fost depozitat în custodia dr.  Brădișteanu. Asta pentru că, la noi, mafiile elitiste  ca și mafiile țigănești  funcționează în legea lor, independente de justiție.

A urmat o caznă de vreo șase zile în care doctorii au încercat să-l  smulgă din  ghearele justiției și susținătorii să-i  construiască o statuie răstignită cu coroană de spini și să împiedice încarcerarea pe motiv că, un om care a avut atâta putere, a fost mai “discreționar” ca un monarh, după cum zicea Vadim, nu poate suporta coborâșul.

Un creier afectat, Codrin Stefănescu, autointitulat prieten al condamnatului,  a preamărit sinuciderea și a garantat că Năstase a vrut să se omoare pentru că l-a văzut el cum plângea când “și-a revenit” și și-a dat seama că e viu. De fapt, Năstase n-a fost nici un moment inconștient, uitați-vă la el când îl coboară din salvare în noaptea cu pricina să vedeți cum studiază din ochi audiența!

Apoi, la întrebarea legitimă de ce n-avea “rănitul grav” perfuzii și mască de oxygen, Corina Drăgotescu a spus:  Ca să moară, d-aia! Asta deși se știa déjà  că rănile s-au împuținat la o zgârietură.

Cea mai hidoasă  malformație a ieșit din gura Luciei-Hossu Longin care a spus că va face un Memorial al Durerii în care îl va include pe A. Năstase pe care îl compara cu  țărăniștii  zdrobiți în temnițe de comuniști. Undeva trebuia să se întâlnească angajamentul la securitate al  stăpânei  TVR și trecutul communist din tată-n fiu al lui Năstase!

Ieri, i-a scăpat porumbelul din gură lui Cornel Dinu, antrenorul de Scornicești, când a spus: Păcat că n-a avut curaj să apese pe trăgaci! Tot el a spus că trăim într-o lume barbară, nu ne prețuim elitele etc. La ce bani   încasa el de la TVR doar pentru că “verticaliza”, am zice c-a fost supraevaluat.

Seara,  avocatul polițiștilor a povestit piesa într-un act și a simplificat toată tărășenia la o descărcare accidentală de armă și un “rănit” atât de grav că s-a urcat singur pe targă. Azi-noapte, polițiștii s-au dus să-l ia pe Adrian Năstase de sub tutela medicilor și, la plecare, l-au arătat la toată lumea să-l vadă că n-are nici pă dracu’,  ca să n-avem vorbe la proces. Rănitul în orgoliu privea arrogant pe sub pleoape și rânjea ca-n reclame.  Asta n-a liniștit firea simțitoare a presei care șușotea pierită: El a fost obișnuit să trăiască într-un fel, cum să-l duci acolo!