joi, 19 iulie 2012

RAPORTUL DE TARA


ROMANIA LA INSECTAR

Revoluția din “89 a fost, pe cinstite, doar un ritual de îngropăciune a adevărului sub cele o mie de cadavre peste care s-a construit capitalismul controlat învelit într-o spoială de democrație originală. Adică, un fals! Şandramaua, așezată în pantă și pe cimitirul sacrificaților în numele legitimării noii dictaturi, oricât de bine proptită de mafia privilegiată și oricât de des văruită de ochii străinătății, a scârțâit tot timpul din toate instituțiile statului.

Nu e, deci, de mirare,  că ne bântuie fantomele ceaușismului,  dacă nu le-am vorbit destul căt să le trimitem spre lumină. Despre Ceaușescu, de exemplu, s-a spus doar că a fost  cizmar când era copil și că era paranoic, ca orice dictator. Ca singură măsură de prevedere,  am avut grijă să nu mai avem cizmari în politică iar dictatura am crezut c-am împușcat-o mortal pe 25 dec. 1989.

Fals! In realitate,  dictatorul prost-crescut a fost împușcat de dictatorii îmbuibați de privilegii, până nu i-a mai încăput comunismul,  iar recolta a fost atât de bogată încât și acum mai culegem la ea.  Așa se face că, spre stupefacția noastră, intelectuali burdușiți de carte iau apărarea plagiatului, îl consideră  pe superficialul C. Antonescu, “strălucit” și încearcă  să ne explice că “blitzkrieg-ul” e bun pentru rezolvarea tuturor problemelor și propagarea liniștii, amenințând că, dacă Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni, nu-i  a bună, “scandalul” o să continue. Toți sunt  dictatori în cuget și-n simțiri și niciunul nu se mai raportează la lege și Constituție, doar la impopularitatea din sondaje care justifică “lovitura de stat constituțională”,  cum o numesc puciștii. Cât despre cele câteva milioane de români care încă îl mai susțin pe președintele de drept, aceia vor fi puși la insectar de dictatura majorității. Sigur, mulți ani de-acum încolo, toată țara va fi ținută într-un fel de carantină de către Occident dar, nu-i nimic, o să ne integrăm “în timp” în lumea civilizată, cum zice V. Ponta.

Recapitulare: Avem  o falsă revoluție și o “emanație” falsă în capul statului, o falsă democrație, falși anti-comuniști, falși revoluționari, false partide istorice și liberale, “onorabili” falși, doctorate false, falsă sinucidere în casa cu tablouri false, din nou  un fals președinte “emanat” de puci în fruntea țării iar relația actualilor dictatori cu Uniunea Europeană-un falset!

Actualul autointitulat președinte al României ar putea fi, însă, un “original”. El își dă arama “pe față”  în fiecare zi, încalcă Constituția “pe față”,  și-a anunțat participarea în campania electorală  “pe față”.  “Colecționarul” Crin Antonescu e tipologia celui care “nu-ți dă drumul” și n-are regrete, poporul e de vină fiindcă n-a învățat să-l placă!