luni, 19 octombrie 2020

Cele mai importante știri. Scenariul negru

Nu cumva, oamenii se tratează pe ascuns, ca să scape de coronavirus?  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/10/nu-cumva-oamenii-se-trateaza-pe-ascuns.html#more



Mai întîi, în vară mi s-a terminat vechiul calculator, după o lungă suferință (era mai explodat decît o reclamă la alcachofa de laon) iar azi abia am reușit să-l updatez p-ăsta de-l am acum. Am impresia că trebuie să mă pregătesc să scriu manifeste pe hîrtie.

Cele mai importante știri

Un trib din Amazon a ucis un “cercetător” care s-a apropiat prea mult, bazîndu-se pe faptul că “sălbaticii” nu fuseseră violenți cu străinii, anterior. Deh, vine o vreme cînd te saturi de camere de supraveghere. Apoi, un criminal în serie japonez a fost condamnat și, spre deliciul publicului, a dat amănunte (în general, contra cost) despre crime. „Vreau să ajut oameni care suferă cu adevărat. Contactaţi-mă oricând”, ăsta era anunțul pe care-l dădea în ziar japonezul, lucrător în industria prostituției, cu intenția de a agăța fetele care-și manifestau dorința de a se sinucide. În Japonia, rata de sinucidere este printre cele mai mari din lume.

Deci, psihopatul le atrăgea în vizuina lui, le droga cu “respirația diavolului” (scopolamină), apoi le viola și le omora.