duminică, 21 martie 2021

Pandemia combate anarhia, nu coronavirusul! “Totul despre sex” cu jandarmii universali

 


Polițist către civil: “Sunt în slujba statului, nu sunt în slujba ta!” (acum cîteva zile)

Pandemia combate anarhia, nu coronavirusul! Coronavirusul e doar un pretext. Am făcut pe proștii timp de treij’ de ani, și-am rămas așa. Pandemismul ne-a prins cu garda jos, cînd supereroii ne-au făcut cu ochiul: “Aveți încredere, vă salvăm noi!”. Acum, vedem bine că supereroii nu sunt decît niște mercenary, dar noi încă mai așteptăm să treacă pandemia, să scăpăm. Parcă, despre pandemie este vorba! Dacă e adevărat că CNSU e plin de băieți de comitet din instituții numite “de forță” - securiști, la greu - așa cum spune Sen. Diana Șoșoacă, pandemia maschează o lovitură de stat. Nu că n-am fi mirosit-o demult, dar am tot făcut pe proștii.

Să nu uităm, pe noi nu ne salvează nimeni! Ăsta nu e un slogan, e brand de țară: Pe noi nu ne salvează nimeni!

Prin urmare, să ieși la protest și să ceri “Li-ber-ta-tee!” (mai ales cu un ton mai jos decît roșu în gît), e ca și cînd i-ai cere unui violator să-ți dea drumul ca să te duci la Poliție. Fiindcă, libertatea noastră e pușcăria lor! Deci, nu există drum de întoarcere.


Uite, de-o pildă, la Timișoara, unde vreo zece jandarmi zdrahoni, au încercuit o fată minionă, cu masca pe față, ca la un viol în grup, încercînd s-o bage la dubă.